• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.12.2016

17:52

(VIDEO) GOLOVI I SUZE LEONARDA U HUMSKOJ! Partizan isprašio Spartak za kraj - 2:0

Partizan

(VIDEO) GOLOVI I SUZE LEONARDA U HUMSKOJ! Partizan isprašio Spartak za kraj - 2:0

Podeli vest

Golovima Brazilca Leonarda Partizan je u Humskoj savladao Spartak sa 2:0 u poslednjem meču 21. kola Superlige


Partizan je polusezonu okončao na drugom mestu sa 48 bodova, ima šest manje od lidera Zvezde. "Gorbari" su na kraju meča skandirali: "Hoćemo titulu"! Videćemo da li će crno-beli uspeti tokom drugog  sezone da nadoknadi minus i nadmaše lidera Zvezdu. 

S druge strane, Leonardo je sa 12 golova najbolji strelec jesenjeg dela takmičenja u Superligi. Suze Brazilca posle prvog gola mogle bi da znače da je poslednji put igrao u crno-belim delu, što je najavio pre nekoliko dana, a čelnici brzinom munje to demantovali. 

Skoro ništa nismo videli tokom prvog dela utakmice, Spartak je umalo poveo autogolom Ostojića koji je posle uklizavanja zamalo smestio loptu u svoju mrežu, ali je golman Kljajić bio na mestu.

Partizan je agresivnije otvorio drugo poluvreme i isplatilo mu se u 55. minutu. Leonardo je odlično odreagovao na jednu odbijenu loptu i pogodio za prednost crno-belih. Nakon gola Brazilac je zaplakao, verovatno zato što mu je ovo bio poslednji meč pred grobarima, kako je najavio pre nekoliko dana. Ali, tek ćemo videti. Ni deset minuta nije prošlo od vođstva crno-belih, Leonardo je duplirao prednost iz slobodnjaka sa oko 20 metara od gola i postavio konačan rezultat - 2:0.

 

PARTIZAN - SPARTAK 2:0 (0:0)

Strelac: Leonardo u 55. i 63. za Partiizan

Stadion: FK Partizan. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Janković, Jevtović, Everton, Leonardo (os 81. Jovanović), Đurđević, Božinov (od 70. Mihajlović).

SPARTAK: Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Anđić, Kovačević, Glavčić,  Milić, Torbica, Bašanović, Mudrinski (od 16. Ivanović).

Starsportphoto

TOK UTAKMICE

Drugo poluvreme 

85'. Dobar prodor Ivanovića. Fudbaler Spartaka je nanizao 4 rivala, ali je šutirao slabo. Kljajić je odbranio

81'. Ovacije za Leonarda koji napušta igru, umesto njega na terenu je mladi Đorđe Jovanović.

70'. Izmena u ekipu Partizana.Na terenu je Nemanja Mihajlović umesto Valerija Božinova.

63'. GOL! Partizan vodi 2:0. Pucao je iz slobonjaka Leonardo sa oko 20 metara u duplirao vođstvo!

61'. Sjajan pokušaj Božinova iskosa sa desne strane. Lopta je preletela preko gola, Bugarin je tražio korner, ali sudija nije mislio tako.

55'. GOL! Partizan vodi 1:0 pogotkom Leonarda. Šutirao je sa 15-ak metara, a lopta je zakačila jednog od igrača Subotičana. Posle pogotka Brazilac je zaplako. Izgleda da će ovo ipak biti njegov poslednji meč pred "grobarima".

49'. Miletić je zaradio žuti karton posle oštog starta na Anđiću.

Starsportphoto

Prvo poluvreme

45+1. Prvi korner na meču i to za Partizan. 

45'. Atraktivan pokušaj Leonarda da zatrese mrežu Spartaka, ali ona završava preko gola.

40'. Pet minuta do poluvremena, Spartak bezopasan, kao i Partizan, koji pokušava, ali ne uspeva da pripreti golmanu Mirkoviću.

34'. Sada i Milić dobija žuti karton, on je treći igrač Spartaka sa opomenom.

30'. Partizan je imao sreće sada! Ostojić je uklizao kako bi preseka dodavanje Milića ka Glavčiću koji je bio na drugoj stativi, i umalo autogol. Sreća, pa je Kljajić uspeo na vreme, u poslednjem momentu, da dođe do lopte. 

20'. Žuti karton za Radovanovića. Dva minuta kasnije i Bašanović je zaradio žuti karton.

20'. Razmenili su pas Jovanović i Đurđević ,koji je izašao sam na golmana Mirkovića, šutirao, ali je golman Spartaka odbranio.

19'. Ivanović je bio u prilici ozbiljnije da pripreti crno-belima, ali je bio suviše brzoplet.

16'.  Peh za Spartak na startu utakmice. Ognjen Mudrinski zbog povrede mora van terena, ušao je Đorđe Ivanović. 

13'. I dalje bez uzbuđenja, niko se nije usudio ni da šutira na gol. 

5'. Za sada bez prilika u Humskoj, krenulo je oprezno s jedne i druge strane!

- Velo malo navijača u Humskoj!


Tagovi:

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija