• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2016

14:38

ĐURĐEVIĆ PECKA KOMŠIJE: Bolji smo od Zvezde, osvojićemo "duplu krunu"!

Partizan

ĐURĐEVIĆ PECKA KOMŠIJE: Bolji smo od Zvezde, osvojićemo "duplu krunu"!

Podeli vest

Mladi centarfor Partizana Uroš Ðurđević ubeđen je da je njegov tim kvalitetniji od Crvene zvezde i da će na proleće nadoknaditi šest bodova minusa, ali i osvojiti "duplu krunu"

- Od početka mog staža u Partizanu verujem u titulu. Siguran sam da smo bolji od Crvene zvezde, ali, kao što trener Nikolić kaže, gledamo samo svoje dvorište. Mislim da je ceo stručni štab zadovoljan kako smo odigrali prvi deo sezone, nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti na proleće - rekao je Ðurđević Tanjugu.

Talentovani fudbaler ističe da je zadovoljan ličnim i učinkom ekipe, posebno u finišu prvog dela sezone, rekavši da mu je žao što dolazi pauza jer je Partizan u formi.

Urošu Đurđeviću je uručen prigodan pehar povodom najbrže postignutog gola u istoriji Super lige Srbije


- Otkad sam došao u Partizan beležimo pobede, uz samo dva remija. Takođe, dobro nam ide u Kupu, pa nam je želja da na kraju sezone uzmemo oba domaća trofeja. Sistem takmičenja u Superligi ide nam u prilog, dele se bodovi i ima još dosta da se igra, verujem u svoje saigrače - rekao je Ðurđević.

Siguran sam da smo bolji od Crvene zvezde, ali, kao što trener Nikolić kaže, gledamo samo svoje dvorište
Uroš Đurđević, fudbaler Partizana

Kapiten mlade reprezentacije Srbije naglašava da mu je dolazak u Partizan bio pun pogodak, kao i da neće menjati sredinu posle samo nekoliko meseci, uprkos interesovanjima iz inostranstva.

- Došao sam u Partizan zbog trenera Marka Nikolića jer sam želeo ponovo da sarađujem sa njim. Radili smo zajedno u Radu, pružio mi je šansu da debitujem sa 17 godina i mislim da sam napravio pravi korak. Počeo sam da dajem golove, znače mi na samopouzdanju, a došli su zbog kontinuiteta, pošto mi je samo to nedostajalo u prethodne dve i po godine u inostranstvu. Takva situacija nije bila u Holandiji (Vitese) i Italiji (Palermo), ali sam u Partizanu dobio priliku i golovi su došli.

Ðurđević ne krije da je kao novogodišnje želje u 2017. izabrao titulu prvaka Srbije, mnogo golova i zlatno na Evropskom prvenstvu u Poljskoj za mlade.

- Od Deda mraza želim titulu i dosta golova, ali i zlatnu medalju sa mladom reprezentacijom. Dugo smo zajedno, bili smo evropski i svetski prvaci i kao predvodnik te generacije nadam se da ćemo napraviti pravi rezultat na šampionatu Evrope - zaključio je Ðurđević, strelac 11 golova u Superligi i nacionalnom kupu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija