• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

25.12.2016

16:36

BRAZILCI NAPLATILI VERNOST PARTIZANU! Leonardo i Everton dobijaju povišicu

Partizan

BRAZILCI NAPLATILI VERNOST PARTIZANU! Leonardo i Everton dobijaju povišicu

Podeli vest

Leonardo da Silva i Everton Luiz ostaće u Partizanu najmanje do kraja evropskih kvalifikacija narednog leta,a Partizan će to dodatno koštati

Kako prenosi Mozzartsport Brazilci će dobiti povišicu. Još se ne koliko je tačno Partizan koštala vernost Leonarda i Evertona, ali su se crno-beli baš potrduli da ih zadrže u Humskoj.  

Pri povratku sa odmora, pred početak priprema za prolećni deo sezone, obojica će potpisati anekse ugovora na osnovu kojih im se garantuje veća plata. 

Podsećanja radi, Leonardo je prema odredbama letos zaključenog ugovora zarađuje 510.000 evra na godišnjem nivou, dok Evertonu sleduje 190.000 evra. Mada, ostaje da se vidi kako će ostatak svlačionice reagovarti na informaciju da će Leonardo i Everton zarad vernosti dobiti veću platu. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 7 godina

Po igrama i zalaganju,posebno Everton su i zasluzili.Oni grizu za srpski klub a srbi i crnogorci ih gledaju i cude se.E sad neka se ponovo cude ako ikako saznaju dali je bilo povecanje i koliko.To se na zapadu nikad nezna cak ni u malim firmama.

aleksa

pre 7 godina

Opet spinovi protiv Partizana koji stizu iz nejake fkcz ...ali spasa nema ...titula ce opet biti crno bela .

walter whitr

pre 7 godina

Pare od penzija? Drzavni projekat? Napredno, nema sta?\n

strc

pre 7 godina

pazi , ko kaze posle svega sto se dogadja ,u fudbalu i kosarci ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija