• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

01.01.2017

12:59

"NEMOJ NIKOM DA SE SKLONIŠ, POBIJ SVE"! Ovako je "Novica ubica" razmišljao kako klinac!

Partizan

"NEMOJ NIKOM DA SE SKLONIŠ, POBIJ SVE"! Ovako je "Novica ubica" razmišljao kako klinac!

Podeli vest

Kapiten Partizana Novica Veličković je među najiskusnijima u timu, pa se prisetio davnih vremena kada je on bio klinac

- Sad sam među najiskusnijima, koliko god da prija, malo je i teret. Znam da sam im dosadan u težak, ali meni je basket dao sve u životu na samo jedan način, to pokušavam da im prenesem. Nije košarkaš neko ko će dati 20 poena, pa da si u centru pažnje. Šta vredi ako nemaš šanse za plej-of. Kada sam bio klinac, išao sam na požrtvovanost i borbu. Nisam imao pola stvari, sve sam radio na agresivnost. Razmišljao sam - vuci kontru, nemoj nikom da se skloniš, pobij se! Tako sam kupovao minute i samopouzdanje. Mnogo sam zadovoljniji kakav sam sada igrač, nego kad sam bio klinac -  osvrnuo se kapiten crno-belih na prethodni deo karijere.

Imao je sreće da na početku karijere u Partizanu radi sa velikim asovima.

- Tu su bili Miloje, Vule Advalović, Pera Božić, kasnije i Drobnjak. Mnogo sam naučio od Miloja. Dešavalo mi se na treningu da mu po sedam dana ne dam koš! Faul ne smem da tražim, jer on ne trazi kad ja napravim na njemu. Nisi smeo da pomisliš da se "štekaš", gledaš ga kako se baca na glavu, imao je po 17, 18 skokova na utakmici - prisetio se Novica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija