• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.01.2017

13:43

PARTIZAN IZBAČEN IZ EVROPE!? Šok u Humskoj, UEFA suspendovala crno-bele!

Partizan

PARTIZAN IZBAČEN IZ EVROPE!? Šok u Humskoj, UEFA suspendovala crno-bele!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan izbačen iz evropskih takmičenja i to na tri godine, odlukom finansijske komisije UEFA!

Kao razlog se navodi nepoštovanje finansijskog fer-pleja. Zbog sličnih stvari bila je kažnjena i Crvena zvezda u sezoni kad je bila šampion Srbije, a UEFA je crveno-bele tada izbacila na godinu dana.

Sigurno je samo da će Partizan imati pravo žalbe. U Humskoj pak tvrde da je kazna uslovna i da neće biti aktivirana ukoliko do 31. januara izmire preostale dugove, a navodno se radi o cifri od 360.000 evra.

Međutim, strani mediji tvrde da kazna nije uslovna i da su crno-beli izbačeni iz evropskih takmičenja.

Kazna od tri godine neuobičajeno je stroga, ali UEFA je u obrazloženju navela da je to bila neopodno je jer je Partizan tri puta u poslednjih pet godina kršio pravila o dugovanjima.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
crni guja

pre 7 godina

A mnogo napumpunih i istetoviranih "navijaca" ha ha.

dragan

pre 7 godina

da plate naravno ali ne iz budzeta nego oni koji su enormno trosili klubske pare e oni da plate.\n

Cirkus

pre 7 godina

Ha ha ha nasmejaste me, pa kako da ih izbace kad oni evropu nisu ni videli,dajte mi informaciju kada je neki nas klub igrao evropu,do sada su ko bajagi igrali nasi klubovi ligu sampiona i ligu evrope pa ih sada kao izbacuju,pa ni ne moraju, ionako ce neki treceligas da ih izbaci u prvom kolu kvalifikacija.

zokihans

pre 7 godina

Kada se fudbalska mafija bude iskorenila tek tada mozemo razmisljati o srpskom fudbalu i ulaganju u isti do tada ostajemo na nivou zonske lige.

mile

pre 7 godina

kakva mafija i sljam je u fudbalu i treba nas izbaciti kompletno iz svih takmicenja i reprezentaciju i sve,pa da se ocisti sljam

Grobar

pre 7 godina

@Cirkus Sram vas bilo bre bolje je pitanje kad je Zvezda zadnji put igrala Evropu??? Partizan je druze moj igrao i Ligu Evrope pre 2 godine i 2003 i 2010 Ligu Sampiona.Vi Evropsko takmicenje niste igrali od 2005.godine tako da nista nemojte da pricate.Sram vas bilo bree !!!!!!!!!!!!! \n

mik

pre 7 godina

Pa nismo mogli doci na red od vas i toletovih titula u zadnjih 12 g osvojili ste 10 titula a jednu ste umesto nas odigrali onako lesinarski kad je i nas izbacila uefa pod sugestiju toleta i platinija. Sad cutite i placite

Velja

pre 7 godina

Pod hitno isterati ove iz uprave napolje,eto dokle su nas doveli,gde su pare?

Aleksandar

pre 7 godina

Unless Partizan is able to prove by 31.1.2017 that it has paid amounts..........prevedite i bice vam jasno da odluka nije konacna...Hvala

NOLAN SMIT

pre 7 godina

ZA 20:00 ZAKAZANA SJEDNICA HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA,PRISUSTVOVAĆE I KOLINDA.SVE SE RADI DA SE  FRANJOV KLUBIĆ NE UGASI.n

Miki

pre 7 godina

Sok?????za koga??????. Desetoro je posteno i radi za Partizan a ostalo bitange , kriminalci i grebatori.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija