• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

12.01.2017

15:09

VUČELIĆ I VAZURA TVRDE: Sve smo platili i poslali u UEFA, ubeđeni smo da ćemo igrati u Evropi na jesen!

Partizan

VUČELIĆ I VAZURA TVRDE: Sve smo platili i poslali u UEFA, ubeđeni smo da ćemo igrati u Evropi na jesen!

Podeli vest

Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura tvrde da je klub danas isplatio svih 370.000 evra duga i da je te papire dostavio Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), te veruju da će to biti dovoljno da crno-beli dobiju dozvolu da igraju na jesen u Evropi

 

 

UEFA je u sredu objavila odluku da je Partizan suspendovan na godinu dana, u okviru naredne tri godine, iz evropskih kupova zbog nerešenih dugovanja. 

Čelnici srpskog tima smatraju da je ta odluka preoštra i da će je oboriti Sportski abritražni sud (CAS) u Lozani, kojem su podneli žalbu.

- Mi smo odluku o kazni dobili 21. decembra, a u predviđenom roku od 10 dana smo podneli žalbu CAS-u i od tada aktivno radimo na rešenju ovog problema. Danas do 13 časova smo isplatili ceo dug i dostavili smo sve te podatke UEFA, pošto smo sve vreme u kontaktu sa njima. Naši advokati će narednih dana otputovati u Švajcarsku i očekujem odluku CAS u narednih 15-20 dana - rekao je direktor Miloš Vazura za klupsku televiziju.

On veruje da će odluka UEFA biti oborena zbog niza nelogičnosti u njoj, ali i zbog toga što je bilo prethodnih godina slučajeva da CAS presudi u korist klubova.

- Mi smo dokument o reprogramu poreza dostavili na vreme, dan pre roka, tako da nismo suspendovani zbog 2,5 miliona evra, nego zbog ostatka od 370.000 evra. Kazna je prestroga i očekujemo da pobedimo na sudu. Na ruku nam ide i stalni kontakti sa UEFA, koja nam je preporučila da sve platimo do 31. januara - naglasio je Vazura.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić još jednom je istakao zahvalnost premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći.

- Moramo da kažemo istinu i da se iskreno zahvalimo premijeru. Nemamo političke ambicije, niti podupiremo ičiju kampanju. Vlast je pokazala razumevanje prilikom reprograma duga oko poreza, zaustavčjene su blokade koje bi nam onemogućile poslovanje, a potpisan je i novi sponzorski ugovor sa Telekomom, pošto je prethodni istekao 31. decembra. Dobili smo od njih neke rate unapred, koje su nam pomogle da rešimo dugovanja - rekao je Milorad Vučelić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 7 godina

A u CAS-u ne postoji vasa zalba na odluku UEFA. Koga lazete? Sebe ili navijace tog kluba.\n

zoran

pre 7 godina

Ma, vama ako ne pomogne Gospodin Ivan Curkovic, preko svojih veza, obrali ste bostan. U prolecnom delu nece biti ni 50 ljudi na stadionu, redare i porodice igraca ne racunam.

jovan

pre 7 godina

ma treba da vas izbace na 10 godina pa onda kradite lopurde jedne,veliki sam grobar ali bagra kao vi su me i oterali sa stadiona\n

u magnovenju

pre 7 godina

Ma kakav reprogram poreza? Nisu platili 2 miliona evra poreza? Ko ne moze da plati porez naka zatvori radnju.

zare

pre 7 godina

a neoverena zdravstvene knjizice zaposlenima. Znaci ni doprinose niste placali. A zaostale plate koje dugujete. A prevozi zaposlenima koje niste isplatili. Interesantno\n

misa

pre 7 godina

Sta se smejes,sta ste vi platili kada su to poreski obveznici platili m....ne!

jova

pre 7 godina

sada vise nisu sigurni nego ubedjeni??? sve bi ja vas jednom motkom i marš iz partizana lopurde jednen

Pinokio

pre 7 godina

Sad Bozovicu mozes slobodno manverisati i uigravati ekipu,mozemo biti i drugi na tabeli i opet smo u kvalifikacijama za ligu sampiona

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija