• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.01.2017

12:32

LEGENDE PARTIZANA PORUČUJU: Mi smo kao mrtvo slovo na papiru!

Partizan

LEGENDE PARTIZANA PORUČUJU: Mi smo kao mrtvo slovo na papiru!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan nalazi se u veoma teškoj situaciji, jer im suspenzija UEFA za igranje u Evropi visi nad glavom kao giljotina

Crno-beli su prošle sezone dobili rukovodstvo na čijem čelu je predsednik Milorad Vučelić, dok je njegov protivkandidat Nenad Bjeković odustao, zbog, kako je smatrao borbe koja je bila sve samo ne fer.

Iako su čelnici kluba iz Humske u nekoliko navrata poručivali da su vrata crno-belih svima otvorena, to izgleda nije slučaj.

- To je kao mrtvo slovo na papiru. Pokazalo se u prethodnom periodu da nikoga ne zanima šta mi mislimo. I zato više nemam snage za tu priču, a ni volje, verujte - rekao je za Blic Zoran Bata Mirković.

Još jedan bivši as Partizana Gordan Petrić deli isto mišljenje. On je na jednoj od Skupština kluba održao vrlo emotivan govor, koji je u tom trenutku sve članove "ganuo", ali je sve brzo zaboravljeno.

- Mislite li da nekog interesuje šta mi pričamo? Kakav je naš stav u ovoj situaciji? Ma ne, na jedno uvo im uđe, na drugo izađe - istakao istakao je Petrić, bivši generalni sekretar i potpredsednik Partizana.

Zar navijači ne treba da čuju, pokušavamo da započnemo razgovor...

- Obično nas pitate šta mislimo o Partizanu kad su ovakve situacije. Zar je bitno šta mislimo? Hajde da vidimo šta će uprava da uradi. Nije joj lako... - poručio je Petrić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 7 godina

Eto tako to ide u demokratiji,mi mozemo da pricamo sta hocemo oni ce da rade po svome i da potajno spremaju udarac s ledja.Tako je u klubovima,tako je u vlasti ,tako je nazalost svuda.Borci i cestiti ljudi(kao Bata) su u manjini,Srbija je postala odavno evropska(pala moralno na dno) ,cestit narod u strahu cuti a kriminalci vode kolo.Ja znam kako ce da se zavrsi sve ali se bojim da kazem jer mogu da me optuze da sirim paniku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija