• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

17.01.2017

18:50

VULETIĆ ODBRUSIO TERZIĆU: Doktor Alfa univerziteta, sedma Zvezdina zvezdana zvezda, ima pamćenje zlatne ribice!

Partizan

VULETIĆ ODBRUSIO TERZIĆU: Doktor Alfa univerziteta, sedma Zvezdina zvezdana zvezda, ima pamćenje zlatne ribice!

Podeli vest

Potpredsenik Partizana Vladimir Vuletić uzvratio je Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru Zvezde, koji smatra da su crno-beli kažnjeni od strane UEFA zbog nesposobnosti administacije

- Simptomatično je da  Partizan odgovorno i u duhu fer pleja ne komentariše dešavanja u Crvenoj zvezdi, a da se, češće nego li ranije, u ime ovog kluba oglašava sedma Zvezdina zvezdana zvezda, doktor Alfa univerziteta, Zvezdan Terzić. Partizan drži da je krajnje neumesno komentarisati

Čini mi se da njegovo konstantno pominjanje Partizana prelazi u opsesiju, pa iz te opsesije jasno vidi ko je koga disciplinovao na poslednjem derbiju u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu imali šut u okvir gola Partizana
Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana

prvostepene odluke bilo kog organa, dok god postoje apelacione pravne mogućnosti - kazao je za Informer Vladimir Vuletić.

Čelnik Partizana podsetio je Terzića da je i Zvezda bila supendovana iz Evrope.
 
- Dr Zvezdan bi trebalo da se seti kako je pre dve godine iskusio pravosnažno izbacivanje Crvene zvezde iz Evrope. Ako on ima pamćenje zlatne ribice, nemaju ga svi, a želju da svoje nepočinstvo prikrije preko napada na Partizan valja tumačiti kao okolnost da je Zvezdi svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nisu videli skoro deceniju. Čini mi se da njegovo konstantno pominjanje Partizana prelazi u opsesiju, pa iz te opsesije jasno vidi ko je koga disciplinovao na poslednjem derbiju u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu imali šut u okvir gola Partizana.

Vladimir Vuletić je za kraj poručio: 

- Verujem da je poznavanje svih propisa UEFA dr Zvezdan mogao da nauči pošavši na seminar UEFA u Hrvatsku 2008.godine,  izgleda najduži u istoriji, sa kojeg se u Srbiju nije vratio puna 34 meseca. Rimljani bi rekli "O TEMPORA, O MORES" - O vremena, o običaji -  kada neko, zalažući se formalno za zdrav rivalitet, opsesivno-kompulzivno živi život susednog kluba - dodao je Vuletić u izjavi za Informer.

TERZIĆ OPET POTKAČIO KOMŠIJE: U Partizanu su problem ljudi koji ga vode, ne poznaju propise UEFA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mali vrag

pre 7 godina

E konacno neko iz Partizana da ovog ....spusti na zemlju...Profesore svaka ti cast!Obrisao si patos sa laznim doktorom...nece mu vise pasti na pamet da uzima Partizan u usta.

Nole

pre 7 godina

Ovaj nije preskocio ni vijacu u osnovnoj skoli.A,u fudbal se razume kao Marica.Mali iskompleksirani bucko.\n

NOLAN SMIT

pre 7 godina

DEBELI DA LI SI NAMONTIRAO TREGERE NA TRENERKU I OBUO CRNE CIPELE NA BELE ČARAPE ? \n

mile

pre 7 godina

Nasla krpa zakrpu. Nije latinska izreka,ali odgovara.\n

aleksa

pre 7 godina

Ala pocepa ovu bruku iz fk cz ..Samo tako ....bravo profesore .

Meksi

pre 7 godina

Kako neko ciji klub je pre dve godine izbacen iz evrope,ima obraza da komentarise potencijalno izbacivanje(postupak jos uvek traje) drugog kluba?Dje ti je cojstvo Dr Zvezdane?Da je pravde u ovoj drzavi,odavno bi ti svirao klavir...Izgleda da su godine i godine apsolutne dominacije FKP u poslednjih 20godina dovele do toga da ovi sa druge strane brda, steknu tolike i takve komplekse,da ne mogu da iscekaju ni da nas pravnosnazno izbace iz evrope,vec trce pred rudu...Dr Terzic vidi da se u Partizanu ozbiljno radi, plasi se Ilieva koji radi sjajan posao(za razliku od njega)...Iliev se dokazao dovodjenjem sjajnih pojacanja,te se oseca strah na laznoj marakani...Ivice samo tako nastavi,pa da se slavi titula u maju...A potpresedniku Partizana kapa dole sto ne cuti na prizemne komentare iskompleksiranih funkcionera koji evropu gledaju samo utorkom i sredom na tv-u...

bogi batina

pre 7 godina

Koliko ste glupi misevi pa i ne shvatate da je samo rekao istinu... dug vam nije takav da bi vas iskljucili ali to vam upravo preti zbog neazurnosti administracije... isto je bilo i u KK pa ste kukali... mi nismo imali sanse pa se nismo ni koprcali... vi morate er ste sami zasr...\n

Gogi

pre 7 godina

Majko mila kako su pametni i jedan i drugi kad treba pljucati... Tako to oni rade mažu oči blesavim navijačima i skreću temu na bitne stvari... O onome što u celini donosi loše Srbskom fudbalu (kazna zvezdi i moguća kazna partizanu) "sportski radnici" nebi trebali da se prepucavaju preko štampe već da zahedničkim snagama rešavaju probleme.. Ko se seća vremena kada je dortmund bio u finansisko krizi pomogao mu je najveći rival Bajern. Šta ovi naši rade likuju tako su radili iz partizana pre par god tako ovi rade sad iz zvezde

NOLAN SMIT

pre 7 godina

OBRAZ RUMENI,PERUT U KOSI,NA ČARAPE BELE CIPELE NOSI, ZADAH IZ USTA, CURE MU SLINE, FRANJOV LOPATAR SA TUŽNE TRIBINE. n

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija