• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

21.01.2017

11:00

VAZURA UMIRUJE "GROBARE": Partizan je na dobrom putu da reši problem, sve je na našoj strani!

Partizan

VAZURA UMIRUJE "GROBARE": Partizan je na dobrom putu da reši problem, sve je na našoj strani!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura uveren je da će Sportski sud za Arbitražu u Lozani usvojiti žalbu crno-belih na odluku Evropske fudbalske unije o suspenziji

- Partizan je na dobrom putu da reši problem. Dobili smo neke dodatne rokove od strane suda, spemamo papirologiju, idemo u pravom smeru, izmirili smo obaveze. Nerealna je kazna da bi opstala - kazao je za Žurnal Miloš Vazura.

Prestroga je i nesvakidašnja odluka UEFA da se kaznimo i pritom ne dobijemo rok do kraja prvog meseca tekuće godine
Miloš Vazura

Generalni direktor kluba kaže da advokati imaju slučaj kada je sud u Lozani presudio u korist kluba, ali nije želeo konkretnije o tome da priča.

- Naši advokati imaju iz prakse jedan slučaj, rečeno nam je da to ne iznosimo u javnost​. Imamo pravni tim, vodi ga advokat iz Švajcarske sa kancelarijom u Beogradu. Naši aduti su prestoga kazna, redovno izmirivanje obaveza ranijih godina, normalno ponašanje Partizana u svim evropskim takmičenjima, u svim finansijskim izveštajima. Sa preko dva miliona evra stigli smo na 400.000 i onda izmirili i to u januaru. Prestroga je i nesvakidašnja odluka UEFA da se kaznimo i pritom ne dobijemo rok do kraja prvog meseca tekuće godine. 

Crno-beli bi tokom narednih desetak dana trebalo da saznaju termin suđenja.

- Moguće je da budu u naredna dva meseca, bez obzira na to što se priča da je Sud odredio sve termine čak 9. marta.

Zvezda je u sličnom problemu bila 2015. godine, Vazura kaže da  se nije čuo sa čelnicima crveno-belih.

- Nismo se čuli, ne znam tačno u kakvom su oni problemu bili. Mi znamo šta nam je činiti. Partizan je na dobrom putu da reši problem. Ne plašimo se toga da bi kazna mogla da bude drastičnija zbog žalbe. 

VULETIĆ ZNA KO JE KRIV ZA SUSPENZIJU: Ucenjuju nas bivši fudbaleri i legende

NEIZVESNA SUDBINA PARTIZANA! Još se ne zna kada će CAS presuditi crno-belima!

Miloš Vazura je istakao da FSS pomaže Partizanu sve vreme, kao i da im je Zoran Laković dao nekoliko saveta.

Prokomentarisao je i poziv Nenada Bjekovića da uprava podnese ostavke. 

- Neka mu je na čast što to izjavljuje. Ne bih komentarisao Bjekovića, čovek je smešan sa izjavama - poručio je Vazura. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 7 godina

Partizan ce resiti problem kada tebi i ovima oko tebe vidi ledja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija