• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Butasport

31.01.2017

12:47

DRAŽIĆ OČAJAN: Imam ponudu Partizana, ali Selta neće da me pusti!

Partizan

DRAŽIĆ OČAJAN: Imam ponudu Partizana, ali Selta neće da me pusti!

Podeli vest

Fudbaler Selte Dejan Dražić priznao je da ima ponudu Partizana da dođe na šestomesečnu pozajmicu, ali da španski klub ne želi da ga pusti u Srbiju

 

Dražić želi da ode na pozajmicu do kraja sezone, Partizan je spreman bio da sklopi ugovor da na leto otkupi njegov ugovor od Španaca, ali dogovora neće biti.

- Ima istine oko ponude Partizana, ali Selta neće da me pusti. Ima dosta klubova koji su zainteresovani da me dovedu na pozajmicu, sigurno neću ostati u Valjadolidu. Pričao sam sa trenerom Partizana, Markom Nikolićem bila mi je zanimljiva priča, dok su moji agenti pričali sa Ivicom Ilievim – rekao je Dejan Dražić za novosadski portal Butasport.

Po njegovim rečima, najverovatnije će prolećnu polusezonu provesti u portugalskom Nacionalu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Njofra

pre 7 godina

Zašto da ga ne puste čovek u Selti uopšte ne igra zašto da ne dođe nego da ode u Portugal di ni tamo vjerojatno neće igrati

ziki

pre 7 godina

A sto nisi dosao kad si mogao nego brze bolje pojurio u Spaniju? Niko se u nas fudbal ne vraca tek tako nego kad nevolja pritisne.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija