• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

01.02.2017

18:15

MILENKOVIĆ SLAVI OSTANAK: Imam dve želje koje hoću da ostvarim s Partizanom!

Partizan

MILENKOVIĆ SLAVI OSTANAK: Imam dve želje koje hoću da ostvarim s Partizanom!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Nikola Milenković je jednom nogom već bio na putu za Belgiju, ali je na kraju ipak ostao u klubu iz Humske, zbog čega se, kako je istakao, raduje

Partizan je sa Anderlehtom dogovorio prodaju Nikole Milenkovića za četiri miliona evra, i čekalo se samo da se u belgijskom klubu oslobodi mesto. To se na kraju nije dogodilo.

- Belgijanci su bili vrlo zainteresovan, ali nisu prodali svog štopera tako da se nije oslobodilo mesto za mene. Drago mi je što ću ostati u Partizanu, jer imam dve želje koje još nisam ispunio. Voleo bih sa crno-belima da postanem prvak Srbije i da zaigram u Evropi. Nadam se da ću ih ostvariti - rekao je Milenković za Mondo, dan pošto je u većem delu Evrope završena fudbalka pijaca.

Voleo bih sa crno-belima da postanem prvak Srbije i da zaigram u Evropi. Nadam se da ću ih ostvariti

Nikola Milenković, fudbaler Partizana

Supertalentovani štoper je na sebe skrenuo pažnju igrama u prvom delu sezone, i ekspresno "nabio" cenu.

- Posle šest meseci da dobijem ponudu od četiri miliona je veliki uspeh za mene - smatra stub odbrane crno-belih.

On je istakao da se nada da dešavanja u prelaznom roku neće uticati na njegove igre u nastavku sezone.

- Veoma sam mlad i možda će sve što se dešavalo da utiče na mene. Ali, glavu sam "namestio" u pravom smeru i siguran sam da neće biti velikih posledica, možda nikakvih. Sve se neočekivano dogodilo i nije mi preterano žao, a, opet, drago mi je što ću ostati u Partizanu - zaključio je Milenković.

PARTIZAN ZBOG "BIKOVA" ODBIO 6 MILIONA EVRA! Torino "rezervisao" Milenkovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija