• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2017

13:35

"GROBARI" MU UTERALI STRAH! Amara Si: U "Pioniru" nisam smeo na teren!

Partizan

"GROBARI" MU UTERALI STRAH! Amara Si: U "Pioniru" nisam smeo na teren!

Podeli vest

Bivši francuski košarkaš Amara Si, nekadašnji igrač Asvela, ispričao je francuskim medijima da 2001. godine, kada je prvi put bio u "Pioniru", nije smeo od straha da izađe na teren

 

Atmosfera koju su još pre meča napravili "grobari" uterala je jezu u kosti Francuzu, a on se danas toga uz osmeh priseća.

- U hali Pionir protiv Partizana je bilo najluđe. Zaista neverovatno ali istinito, to je bila luda atmosfera. Sećam se, to je bila moja prva profesionalna godina, nisam smeo da izađem na parket zbog pritiska. Pod je vibrirao, bilo je ludo. Ali smo pobedili. Izgubili smo prvi meč, ali smo dobili taj i bilo je jako lepo - prisetio se Amara Si.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 7 godina

Šta je bilo , bilo je . A sada .....????? Ovoga je potplatio dulo , da se kao seti 2001. godine ,

milan

pre 7 godina

To je bila njihova pesma, a sad ces da cujes nasu, pa ces sam da procenis koja ti se vise svidja.

raso

pre 7 godina

dao je odgovor onaj iz efesa hahahahah u rupu misevi samo ste verne kopije limenke

moma

pre 7 godina

To je godina kada je krenuo Đinđićev projekat "Evropska Zvezda".Vesić,Žeželj,Žika,braća Petrovići,Antić,Škundrić,Krkobabić..., Na čelu dr Zmago Sagadin i njegovi apetiti. Ugovori fantastični,tad bi se putovalo čarterom, ali tome se suprotstavio neko radom i stvaranjem pa nije bili potrebe za tim.Nakrckaše burazeri dug od 18 mil. eura.Kad je teško Del Boj i sve nestade i Zvezde i dugova,puno kumova jer je trebalo krštavati novo čedo,a ono jadno, iako bogato, nikako da se zadovolji starim i novim imenima.Toliko su ga zbunili da u jednom momentu nije znalo ni kako se zove ni gde stanuje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija