• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

07.02.2017

07:00

DRAGAN TODORIĆ NAJAVIO NOVO RUŠENJE VEČITOG RIVALA: Dobićemo Zvezdu i u Kupu!

Partizan

DRAGAN TODORIĆ NAJAVIO NOVO RUŠENJE VEČITOG RIVALA: Dobićemo Zvezdu i u Kupu!

Podeli vest

Dragan Todorić veruje da Partizan može da ponovi dobru igru iz nedeljnog večitog derbija i opet savlada crveno-bele u Kupu Koraća, koji će se igrati u Nišu od 16. do 19. februara

Možemo da srušimo Zvezdu i u finalu Kupa Radivoja Koraća, uveren je sportski direktor Partizana Dragan Todorić! Crno-beli su u nedelju u 21. kolu ABA lige savladali večitog rivala (86:81) i tako prekinuli njegovu seriju od 20 pobeda zaredom.

Todorić za Informer kaže da nije iznenađen pobedom svog tima i dodaje da očekuje da će izabranici Aleksandra Džikića ponoviti ovaj uspeh i za dve nedelje.

Nema nepobedivih
Pokazali smo da možemo da igramo protiv jačeg od sebe. To nam mnogo znači
Dragan Todorić, direktor Partizana

Prvo Dunav

Ako ne bude velikih iznenađenja, Zvezda i Partizan bi trebalo da se sastanu u finalu Kupa Srbije u Nišu 19. februara.

Predvideo pobedu

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić je pobedu nad Crvenom zvezdom u drugom susretu večitih najavio još posle prvog derbija koji je odigran 7. novembra prošle godine. Crveno-beli su tada savladali klub iz Humske sa 83:72, a Todorić je tada istakao za Informer da će se već prilikom sledećeg susreta revanširati večitom rivalu.

- Novi susret Zvezde i Partizana moguć je već u finalu Kupa Radivoja Koraća. To takmičenje je stvarno specifično i neće biti lako igrati tri utakmice zaredom. Moramo prvo da savladamo Dunav, što ne bi trebalo da bude problem, zatim nas očekuje polufinale sa Mega Leksom ili Dinamikom i na kraju finale, najverovatnije sa Zvezdom. Ukoliko se ponovo sretnemo sa crveno-belima, pokušaćemo da dođemo do nove pobede i napravimo još jedno iznenađenje - kazao je Todorić.

Direktor crno-belih kaže da će trijumf u nedeljnom večitom derbiju podići samopouzdanje košarkaša Partizana.

- Odigrali smo dobar meč i došli do pobede koja nam je veoma bitna. Trijumf u derbiju nam podiže samopouzdanje i pokazuje nam da možemo da igramo protiv jačeg od sebe. To nam mnogo znači - kazao je Todorić i dodao:

- Crveno-beli su i pored ovog poraza mnogo jači od nas. Ove sezone su definitivno najbolji tim u regionalnoj ligi, a dobro igraju i u Evropi. Mi sad moramo da razmišljamo o narednim mečevima u ABA ligi. Na dobrom smo putu da osiguramo drugo mesto na tabeli.

Sledeći je PAOK

Klub iz Humske u sredu (20.00) u Grčkoj očekuje prvi meč u plej-ofu Lige šampiona protiv solunskog PAOK.


- Ovo će biti susret dva bratska kluba. Moramo dobro da odigramo od starta i ne smemo da razmišljamo kako ćemo imati još jednu utakmicu pred našim navijačima da se vadimo. Verujem da će naši navijači napraviti dobru atmosferu, kao što su uradili u derbiju. Napravili su pravi evroligaški ambijent i pokazali igračima kojim putem bi trebalo da idu - zaključio je Todorić.

 

(FOTO) PARTIZAN ZAUSTAVIO ZVEZDU! Crno-beli prekinuli seriju šampiona, "grobari" u ekstazi!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tegi

pre 7 godina

Nije neka senzacija pobeda Partizana u derbiju imajući u vidu da su Zvezdini košarkaši jedva stajali na terenu. Videlo se protiv Efesa da su umorni i istrošeni,nevezano za povrede koje su imali. Ukoliko bi i u kupu pobedili sa punim sastavom i jednih i drugih onda bi to bio veliki podvig, ali realno šanse su gotovo nikakve.

Cile

pre 7 godina

Bravo tako se treba boriti stalno a Zvezda je pukla sad ce da gubi CSK ce je odrati i ako Todosic ne igra sabotira pusta to se videlo o u Beogradu ostalo je da kukaju pisu zalbe a nevide koliko privilegija imaju sponzori strava koliko su para dobili, a dug pojela maca bravo bravo bravo.

zlaja

pre 7 godina

Ocigledno pustanje!!!!! Ova pobeda Partizana je jedino odgovarala Srpskoj kosarci i malo Partizanu. Bolji kojeficijent nasih klibova u ABA ligi i lakse drugo mesto Partizana. Cak i Kup nije mesto dokazivanja.

Nemanja

pre 7 godina

Da da evropski fmp pustio Partizan ali iz straha da institucija slucajno ne bude 4 jer to znaci da evropski fmp nece videti finale aba lige! Za Partizan je fmp bolji izbor od Buducnosti i Cedevte. Tacno je da evropski fmp ima najplacenIje igrace ali i ogroman strah od Partizana velkana zato i gubi. U STRAHU SU VELIKE OCI! KUP JE NAS! NIJE PARTIZAN NI REAL NI BARSELONA NI MAKABI fmp JE VIDEO U NEDELJU!

gago m

pre 7 godina

Изгледа да су тебе често тукли лопатом по глави;последице таквог ударања су видљиве из твојих коментара!

goran

pre 7 godina

20 utakmica bez poraza u aba ligi 7pobeda vezano u el i to protiv najvecih klubova u evropi i igras  jednu ne bitnu utakmicu bukvalno bez dva najbitnija igraca jovica i kuzmica i ovi glodari su pobedili i to uz VELIKU pomoc sudija i sad prde ovde slave evo docice i taj kup pa da bog finale aba pa cemo vas videti tad bice te u misijoj rupi gde vam je i mesto\n

Ilijenadin

pre 7 godina

Uhvatili su premorenu i iscedjenu "Zvezdu" - u normalnim okolnostima ovakav "Partizan" ne moze je dobiti da se igra do ujutru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija