• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.02.2017

20:25

PARTIZAN PROMENIO TERMIN! Evo kada crno-beli počinju drugi deo sezone!

Partizan

PARTIZAN PROMENIO TERMIN! Evo kada crno-beli počinju drugi deo sezone!

Podeli vest

Prolećni deo domaćeg šampionata počeće narednog vikenda utakmicom Mladost - Radnički Niš, koja je na programu u petak 17. februara, a crno-beli će na teren dva dana kasnije

"Večiti" rivali će na teren dan, odnosno dva dana kasnije. Crveno-beli će u subotu od 16 časova na svom terenu dočekati ekipu Novog Pazara, dok će crno-beli u nedelju od 14.00 časova gostovati Radu.

Susret na Banjici trebalo je da se odigra u subotu, ali je pomeren za jedan dan.

Podsetimo, Zvezda vodi na tabeli sa 54 boda. Partizan je drugi sa 48, Vojvodina ima 45, dok su u zoni ispadanja Borac sa 15 i Novi Pazar sa 12 osvojenih bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija