• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2017

16:34

PARTIZAN ŠOKIRAN OPTUŽBAMA ZVEZDE: Mi smo za vas institucija! Vaša retorika je maliciozna i prizemna!

Partizan

PARTIZAN ŠOKIRAN OPTUŽBAMA ZVEZDE: Mi smo za vas institucija! Vaša retorika je maliciozna i prizemna!

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan saopštio je danas da su šokirani optužbama iz Crvene zvezde i pozvao, kako su naveli, sportske (ne)prijatelje da sopstvenu nesposobnost ne prikrivaju napadima na njih


Zvezda je pre dva dana, nakon apela Partizana da se spreči gašenje kluba koji je iznedrio najviše igrača i doprineo najvećim uspesima srpskog vaterpola, reagovala tasko što je optužila crno-bele da su četiri decenije povlašćeni, da su besplatno koristili bazen, otimali igrače....

- VK Partizan, najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji, šokiran je saopštenjem iz kluba naših sportskih (ne)prijatelja. Do vašeg saopštenja smo verovali da smo samo sportski rivali. Retorika VK Crvena Zvezda je prizemna i maliciozna, te stoga VK Partizan ne želi bilo kakvu polemiku tog tipa, jer na ovo saopštenje gledamo kao na pokušaj uvlačenja jedne svetske vaterpolo institucije, kao što je VK Partizan, u priču pokušaja dobijanja medijske pažnje od jednog nedefinisanog i neorganizovanog kluba koji po svojim rezultatima i radu tu pažnju i ne zaslužuje - ističu iz Partizana.

Svakome u Srbiji je jasno da svoju nesposobnost prikrivate destrukcijom. Verujemo da je to potpuno jasno i armiji Zvezdinih navijača, navodi se u sopštenju Partizana

Crno-beli navode da tako netačna i maliciozna saopštenja nanose štetu vaterpolo sportu u borbi za preživljavanje, kao i da je apsolutno netačan, zlonameran i krajnje neodgovoran pokušaj da se kroz jedno saopštenje provuče nerad, neznanje i nesposobnost u vođenju prethodne i ove nove Zvezde isto pripiše VK Partizan.

- VK Partizan samo ukazuje na generalno loše stanje u vaterpolo sportu i pokušavamo da nađemo rešenja jer sve što govorimo i radimo je, uvereni smo, u interesu svih vaterpolo klubova u Srbiji. (U prethodnim godinama pozajmljivali smo naše igrače, imali zajedničke teninge, ustupali termine za treninge i utakmice.) Zašto vi sportski radnici iz Zvezde to ne radite, ne ukazujete na problem i ne borite se za vaš klub i naš sport u celini? To znate samo vi, jer svakome u Srbiji je jasno da svoju nesposobnost prikrivate destrukcijom.

- Verujemo da je to potpuno jasno i armiji Zvezdinih navijača. Dok smo mi decenijama unazad pravili sistem, osvajali trofeje, stvarali nosioce najviših sportskih i društvenih priznanja, ko je vas sprečavao u tome? Kada smo bili pred gašenjem u prvim godinama ovog veka, mi nismo obrisali naš klub i trofeje već se sa tim dugovima borimo i danas! Ko je vas sprečavao u tome?

OŠTAR ODGOVOR ZVEZDE PARTIZANU: Kukate, a otimate i ucenjujete

Iz Partizana ističu da oni, kao "lokomotiva", kako su ih nazvali iz Zvezde, kolika god da je uzbrdica i dalje vuče vagon srpskog vaterpola u kome su u 2016. godini u reprezentativnoj seniorskoj konkurenciji imali Nikolu Jakšića, osvajača zlatne olimpijske medalje, u generaciji 1997. godište na EP u Holandiji (zlatna medalja), bila su desetorica igrača VK Partizan, na SP u Podgorici za 1998. godište., bila su osmorica igrača VK Partizan, da ove godine učestvuju u Ligi šampiona sa najmlađom ekipom u Evropi i da su osvojili Kup Srbije za sezonu 2016/17 i to u direktnom duelu sa našim sportskim (ne)prijateljima iz kluba koji samo nosi Zvezdino ime.

- I ovde se sa vama priča završava. Mi ćemo naš sistem i decu sačuvati, stvorićemo nove reprezentativce, osvojiti nove trofeje. Naše račune smo Partizanovoj javnosti kao i Srbiji položili i podršku da nastavimo da se borimo imamo. A vama kolege to tek predstoji, nama ništa ne treba da objašnjavate, ima kome treba da objasnite gde su trofeji, igrači, šta je bilo sa pravim vaterpolo klubom Crvena zvezda - zaključuju iz Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vaske

pre 7 godina

Sve su u pravu koliko je jadno napadati Partizan koji je dao toliko vrhunskih igraca, igraju po svim svetskim klubovima. O Vk Partizan se svuda u svetu govori sa velikim postovanjem. Sto nama nista ne valja?

ćela

pre 7 godina

U ovom saopštenju nigde nema odgovora na pitanja iz VK C. Zvezda ?? Kažete da ste decenijama unazad "gradili sistem" ??? Niko nije sporio da ste taj "sistem" i izgradili , ali kako ??? Lepo se u saopštenju navodi na koji način (davanjem bazena u vlasništvo , otimanjem igrača iz Srbije i C, Gore, ucenjivanjem igrača da dođu u VK partizan i td. i td .....), vi decenijama ostvarujete i "sistem" izgrađujete kao "jedini" VK na prostorima bivše SFRJ , SRJ i sada Srbije !!!! Ipak ste vi jedino jugoslavensko sportsko društvo na ovim prostorima , koje je "opstalo" , kada bi se zafrkavali . Propala SFRJ , propalo i jsd !!!!

gago m

pre 7 godina

Све што изговоре "поштени" руководиоци СД ЦЗ за тебе је истина?!То јасно показује твој ментални склоп ... а он је у најмању руку сумњив.Твоја (и теби сличних,слава Богу нема вас пуно!) мржња према свему у вези са Партизаном је за психијатарско посматрање!Овери здравствену и на лечење,можда није касно за тебе!У мојим коментарима,за разлику од твојих,никада ни једна реч мржње и на то сам поносан.

ćela

pre 7 godina

Šta je neistina u mojim komentarima , objasni svima ??? Da li ti imaš mozak ili nešto drugo u glavi ??? Mali si ti " igrač" za mene , ti vređaš , ti si slučaj za lazu , ti si već odavno otvorio karton u toj ustanovi . Negiraj , ali argomentovano , sve moje navode u tekstu , negiraj sve navode iz VK C. Zvezda i ja nikada više neću komentarisati tvoje glupe komentare i bilo kakva saopštenja iz jsd !!!! Ukoliko to ne učiniš , ne javljaj se više , moli te čika ćela , koji ima više kose na glavi nego ti vijuga u istoj .

gago m

pre 7 godina

"Чика ћела" ха,ха,ха - Разумем да те болест не напушта,да ти је кућни (не)одгој формирао личност (мрзиш себе до подне а поподне се!) али то што не покушаваш излечити се,је за сваку осуду.Знаш како кажу - Љубоморни измисле,глупани поверују у те дезинформације а идиоти их даље шире!Пронађи се који си од њих ха,ха,ха И,поздрави родитеље ... жао ми их је што су родили тако нешто!

miki delija

pre 7 godina

lepo je ovo cuti koliko je dao partizan ali je jos lepse cuti i istinu primer vk becej ovde samnom je covek iz beceja koji mi je ispricao kako su najbolji igraci poput cirica i ostalih morali da predju u becej onoga vremena jer nebi igrali za drzavni tim iz beceja slazem se da je osvojio titule i svaka cast na tome ali da su oni unistavali druge klubove ucenama to je ziva istina ako se daje jednom klubu neka se daje i drugima kako ih nije sramota da vise kukaju a najvise u svemu dobivaju dacic i tadic im dadose i kapom i sakom sram ih bilo grobarske p....e su to kukaste

Branko

pre 7 godina

Cigani i vaterpolo. Oni nasli da pricaju o vaterpolu. Pa oni se kupaju samo za Djurdjevdan i kada ih kisa polije, a vaterpolo se igra u vodi. Dolazi vam kraj cigani. Polako ali sigurno, kako se priblizava odlazak "Beograda na vodi".

moma

pre 7 godina

Dragi zvezdaši,niste primetili da Vam je po receptu Del Boja Ćokija i gradskog mangupa Vesića klub ugašen, pa sda nije VK nego BVK Zvezda,dugovi za onu evropsku titulu obrisani,pa sad kao novi klub bez dugova imate jači roster od Partizana.U hokeju ista stvar,samo su Vas izigrali navijači Partizana pa su od skupljenog vlastitog novca u finišu sezone prošle godine,platili neke Ruse i opet Vam "oteli"titulu.Sve to što Partizan ima je u bazenu zaradio, a za uzvrat doneo mnogo radosti,mada tada život nije bio lep kao sad.U VK Partizan su uvek radili bivši velikani ovog sporta ,stvaraoci i pregaoci. Koliko znam svakom fudbaleru je san da igra u Realu,Barseloni,Bajernu,Mančesteru... U vaterpolu je to bio Partizan kod nas ili Mladost u Hrvatskoj.Sada je u modi Pro Reko,ali zbog para.Ovaj odgovor Partizana je sa pokrićem ,autoritetom i integritetom, a ne primitivan trač iskompleksiranih i rezultatima razorenih duša neprijateljskog kluba, kome smo dali hleb , a on nama kamen.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija