• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2017

17:43

NIKOLIĆ NE DA NA EVERTONA: Bilo bi besmisleno kazniti ga! Mada...

Partizan

NIKOLIĆ NE DA NA EVERTONA: Bilo bi besmisleno kazniti ga! Mada...

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić istakao je da svi treba da osude rasizam, i dodao je da bi bilo besmisleno kazniti Evertona Luiza

Superliga je privremeno suspendovala stadion na Banjici, a Disciplinskoj komisiji FSS je podneta prijava protiv svih učesnika incidenta.

U Humskoj postoji bojazan da bi među kažnjenima mogao da bude i Everton, a to bi onda značilo da će Brazilac propustiti duel protiv Crvene zvezde 4. marta.

- Za mene je jedino normalno i moguće da svi osude pojavu rasizma. Sve ostalo je na organima Zajenice Superlige i FSS. Mislim da bi bilo besmisleno kazniti Evertona. Nisam ja taj koji će odlučivati, pogotovo u ovakvoj situaciji. Mada... Neka oni odlučuju o tome, ne bih ja da se izjašnjavam - rekao je Nikolić posle pobede svog tima u kontrolnom meču sa Inđijom (3:2).

EVERTON OTVORIO DUŠU: Rasistima ne opraštam, ali me neće oterati iz Srbije!

Na tom susretu šensu su dobili rezervisti i igrači skromne minutaže. Everton je prethodno odradio trening i prema Nikolićevim rečima prebrodio traumatične scene na Banjici.

- Deluje normalno. Razgovarali smo, oseća podršku svih u klubu, saigrača, navijača, javnosti... On je to zaboravio i nije više pod utiskom toga što se događalo. Okrenuo se novim obavezama - poručio je trener crno-belih, i dodao:

- Rekao sam već da je sramno sve što se dogodilo na utakmici, iako u trenutku prvog obraćanja nisam imao konkretnu informaciju. Svakom normalnom čoveku je jasno o čemu se tamo radilo. Tad se od mene tražila kritka ili prebacivanje odgovornosti na Evertona, što nisam dozvolio, iako u prvi mah nisam bio do kraja upućen u detalje. Sa ove distance mi se čini da mi je vreme dalo za pravo za onakvu reakciju - zaključio je Nikolić.

Partizan u narednom meču igra protiv Borca, a Everton neće biti u timu zbog suspenzije jer je na Banjici dobio osmi žuti karton u sezoni.

(FOTO) CEO SVET PRIČA O EVERTONOVIM SUZAMA! Srbija zbog rasizma u centru fudbalske javnosti!

(VIDEO/FOTO) BRUKA I SRAMOTA NA BANJICI! Rasističke uvrede navijača Rada dovele Evertona do suza!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

pa i leonardo je brazilac gospodine nikolicu dali je njega neko vredjao ??? posteno nije a zasto jer on ne provocira kao ovaj kako je sejao tako ce i brati u buduce jos ce mu gore biti zasluzio je to neka sambu igra u brazilu ovde nece

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija