• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2017

16:22

BOŽINOV SE SNAŠAO! Bivši špic Partizana ide u Kinu

Partizan

BOŽINOV SE SNAŠAO! Bivši špic Partizana ide u Kinu

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Partizana Valeri Božinov našao je novi klub i karijeru će nastaviti u Kini

 

 

Božinov je medijima u Bugarskoj otkrio da će njegov novi klub biti drugoligaš Mejzu, koji je prošle sezone zauzeo 12. mesto na tabeli.

Definitivno odlazim u Kinu. Potpisao sam ugovor sa novim klubom juče u Amsterdamu. Naredne nedelje odlazim u Kinu. Veoma sam zadovoljan. Bilo je nekih ponuda Kazahstana, ali su Kinezi pokazali veliko poštovanje prema meni i nisam mogao da ih odbijem - rekao je Božinov za medije u Bugarskoj.

Zanimljivost je da će Božinov osim plate dobijati i procenat od prodatih majici sa njegovim likom.

Nova sezona u Kini počeće 11. marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija