• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

24.02.2017

07:00

VILIJAM HEČER ZA INFORMER: Živim na infuziji i bolničkoj hrani!

Partizan

VILIJAM HEČER ZA INFORMER: Živim na infuziji i bolničkoj hrani!

Podeli vest

Primam infuziju i smem da jedem samo ono što mi daju u bolnici, otkriva za Informer košarkaš Partizana Vilijam Hečer

Amerikanac je od nedelje na Infektivnom odeljenju Vojnomedicinske akademije u Beogradu zbog trovanja hranom.

Hečeru je pozlilo prošlog petka u Nišu tokom Kupa Radivoja Koraća. Zbog stomačnih tegoba i temperature nije mogao da pomogne saigračima na ovom turniru, pa je prebačen za Beograd.

Danas ga otpuštaju
Trebalo bi danas da izađem iz bolnice, jedva čekam da se vratim na teren
Vilijam Hečer, košarkaš Partizana

Pored njega, problema sa stomakom imali su još i Vanja Marinković i Miloš Koprivica, Uroš Luković, Branislav Ratkovica, kao i trener Aleksandar Džikić.

Ništa od kolača

Hečer iz bolničke postelje poručuje da se sad oseća mnogo bolje i da jedva čeka da se vrati na teren.

- Na strogoj sam dijeti. Primam infuziju i smem da jedem samo ono što mi u bolnici daju. Moj saigrač Kenan Karahodžić, koji je u bolnici zbog povrede oka, doneo mi je neke kolače juče, ali to nisam smeo ni da probam. Ništa od toga, moram da vodim računa o svemu - rekao je Hečer i dodao:

- Sada se osećam mnogo bolje nego pre par dana, kad sam bio baš loše. Nekoliko dana su me baš mučili stomak i temperatura. Bio sam iscrpljen od svega, ali je konačno prošlo i mnogo sam srećan zbog toga.

Darko Cvetanović

Prvobitna informacija glasila je da su se crno-beli razboleli od stomačnog virusa, ali ispostavilo se da je to bila pogrešna dijagnoza. U pitanju je najverovatnije trovanje hranom.

- Ne znam od čega smo se razboleli, ali pretpostavljam da je u pitanju trovanje hranom. Sad, gde smo i šta pojeli loše, to stvarno ne znam. Šta da se radi, sve je to život. Moglo je svakom da se desi. Trebalo bi da izađem danas iz bolnice. Nadam se da ću se uskoro vratiti i na teren, jer jedva čekam - istakao je Hečer.

Došli mu roditelji

Plejmejkeru Partizana su prošle nedelje došli roditelji u posetu iz Amerike.

- Dosadno mi je ovde, po ceo dan ležim. Nisam očekivao da ću ostati ovde ovako dugo, pa nisam poneo ni kompjuter, već samo telefon, pa gledam neke emisije i tako ubijam vreme. Takođe, došla mi je i porodica da me poseti, a ja se razboleo. Biće ovde do sledećeg ponedeljka, pa ću imati prilike da budem sa njima - zaključio je Hečer.

Darko Cvetanović

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija