• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

27.02.2017

17:55

TANDEM PARTIZANA U FIORENTINI ZA 5 MILIONA!? Iliev: Znam 3, 4 kluba koji hoće Milenkovića!

Partizan

TANDEM PARTIZANA U FIORENTINI ZA 5 MILIONA!? Iliev: Znam 3, 4 kluba koji hoće Milenkovića!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana Nikola Milenković i Dušan Vlahović na meti su Fiorentine, a italijanski mediji pišu da se "ljubičasti" dogovorili transfer sa crno-belima vredan pet miliona evra

Italijanski mediji su naveli da su se predstavnici dva kluba sastali prethodnih dana i da bi za nekoliko dana trebalo da se potpiše ugovor.

Prema informacijama, Milenković je Fiorentinu koštao 3,5 miliona evra, dok je Vlahović plaćen 1,5 miliona evra. Uz to, Partizanu će pripasti i 20-30 odsto od naredne prodaje.

Jedina razlika je u tome što će Milenković ljubičasti dres obući ovog leta, a Vlahović će ostati u Humskoj do januara naredne godine.

Međutim, sportki direktor crno-belih Ivica Iliev, poručuje da Partizan ne pregovara sa Fiorentinom.

- Ja lično nikada nisam pričao sa ljudima iz Fiorentine. Kada sam u decembru bio u Italiji, neki drugi klubovi jesu pokazali interesovanje, pogotovo za Milenkovića. U međuvremenu, bila je ponuda Anderlehta za njega, a ušao je u igru još jedan nemački klub. Verujem da će za njega krenuti licitacija. Ono što ja znam jeste da su za Milenkovića ozbiljno zainteresovana 3, 4 kluba, a nijedan od njih nije Fiorentina - rekao je Iliev za Mondo, i dodao:

- U ovom poslu, svako želi sebi da izgradi najbolju poziciju, svako ima neku svoju poslovnu kombinaciju, plan kako da nešto završi. Tako je i ova, ko zna ko su ti koji su se predstavili kao ljudi iz Fiorentine, možda su neki agenti... U svakom slučaju, ne bi me iznenadilo da se ubuduće pojavljuju slične informacije. Ponavljam, za Milenkovića jesu zainteresovana bar tri kluba, a nijedan nije Fiorentina - zaključio je sportski direktor crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 7 godina

Samo kreten moze da proda ova dva igraca za 5 miliona, odnosno osoba koja ce se opasno ugraditi i sa strane ubrati milion za sebe.

Sale

pre 7 godina

Malo i premalo! Hrvati su prodali golmana za cetiri miliona. Ako smo budale, samo napred.

NOLAN SMIT

pre 7 godina

HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija