• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

28.02.2017

13:32

HLADAN TUŠ! Vaterpolisti Partizana posle pobede nad Jugom nisu mogli da treniraju na Banjici!

Partizan

HLADAN TUŠ! Vaterpolisti Partizana posle pobede nad Jugom nisu mogli da treniraju na Banjici!

Podeli vest

Radost zbog senzacionalne pobede nad Jugom u regionalnoj ligi kratko je trajala za vaterpoliste Partizana, već u ponedeljak su se vratili u realnost kada ih je na bazenu na Banjici dočekala hladna voda

 

 

Crno-beli zbog toga nisu mogli da treniraju na svom bazenu, već su vežbali u Košutnjaku, a već danas idu put Dubrovnika, na novi duel sa prvakom Evrope Jugom, ovog puta u Ligi šampiona.

Nažalost, ogromno zadovoljstvo posle pobede nad takvom ekipom nije potrajalo zbog gorčine što sam morao da saopštim kapitenu Nikoli Jakšiću da zbog grejanja nećemo da treniramo na našem bazenu. Veoma je bolno tako nešto reći igračima, a videlo se koliko su nam značile tri nedelje kontinuiranog rada na Banjici - rekao je trener crno-belih Zoran Milenković za Novosti.

Mladi stručnjak naglašava da zahvaljujući entuzijazmu svih na Banjici klub opstaje, ali i priznaje da je veoma teško raditi u takvim uslovima:

- Nemamo stabilnost, mir, razmišljamo šta će biti sutra. Tri nedelje rada na Banjici su pokazale šta znači trening bez trzavica. Neizvesnost traje od početka sezone, a naročito je izražena u poslednja dva meseca. Nikako ne bi bilo dobro, naročito za srpski vaterpolo, da se ova ekipa raspadne, a videlo se kada smo se seljakali sa bazena na bazen, koliko su bili nesigurni, nespokojni.

Podrška navijača, naročito "grobara" iz Ciriha na meču sa Pro Rekom u Đenovi ohrabrila je sve u klubu.

- Simpatizeri iz Švajcarske došli su da podrže mladu ekipu i pritom su skupili 500.000 dinara da nam pomogmu. To je fantastično i zaslužuje veliko hvala sa ljudske strane. Znam da su se organizovali pojedinci, roditelji, da su nabavili mazut - istakao je Milenković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija