• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2017

21:01

SUROVA OSVETA JUGA! Dubrovčani bez milosti prema crno-belima

Partizan

SUROVA OSVETA JUGA! Dubrovčani bez milosti prema crno-belima

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan izgubio je večeras u Dubrovniku od Juga sa 21:9 (6:3, 6:2, 4:1, 5:3) u utakmici sedmog kola Grupe B Lige šampiona


Crno-beli su i dalje bez pobede u najjačem takmičenju i s jednim osvojenim bodom zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Jug sada ima skor od četiri pobede, dva remija i jedan poraz. 

Aleksandar Radanović je postigao tri gola za crno-bele, dok su se dva puta u strelce upisali Đorđe Lazić i Đorđe Vučinić. Po jedan gol postigli su Ognjen Stojanović i Marko Janković. 

Najefikasniji u redovima šampiona Evrope bio je Felipe Perone sa pet golova, a najbolje su ga pratili Maro Joković sa četiri, odnosno Havijer Garsija i Josip Vrlić sa tri gola. 

Partizan je pre samo četiri dana slavio protiv Juga u regionalnoj ligi, ali u današnjem meču nije uspeo da ponovi tu partiju. U uvodnim minutima crno-beli su uspeli da drže ravnotežu, ali je Jug do kraja prve četvrtine stigao do prednosti od 6:3. Jug je potom potpuno preuzeo kontrolu meča, nastavio je seriju golova i u drugoj četvrtini i poveo sa 10:3. 

Partizan je nalet Dubrovčana uspeo da prekine pogocima u dva uzastopna napada (10:5), ali ubrzo je crno-belima počelo da ponestaje snage, pa Jug je stigao do ubedljivog trijumfa.

Partizan u narednom kolu, koje je na programu 22. marta, dočekuje Hanover, dok Jug na svom terenu igra protiv Barselonete.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17