• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.03.2017

12:28

"VALJAK" VALJA KROZ LUČANE! Nikolić: Pokazaćemo da smo u usponu forme

Partizan

"VALJAK" VALJA KROZ LUČANE! Nikolić: Pokazaćemo da smo u usponu forme

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da se nada da će u predstojećoj superligaškoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana njegova ekipa pokazati da je u usponu forme

Partizan će u nedelju od 13.00 gostovati u Lučanima protiv Mladosti u 26. kolu Super lige Srbije. 

- Nalazimo se u seriji od 21 utakmice bez poraza i u njoj su bila dva 'večita' derbija. Prethodna utakmica protiv Metalca je bila jako dobra i ako je to bio nagoveštaj, dobre forme, to je jako dobro za nas. Potvrdu svega toga treba da dobijemo u Lučanima u nedelju. Iskreno se nadam tome - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Ekipa iz Lučana je u prolećnom delu šampionata na četiri utakmice ostvarila samo jednu pobedu, a na poslednje dve utakmice pretrpela je poraze. 

Srećan sam zbog Đurđevića

partizan.rs

Upitan o pozivu Uroša Djurdjevića u "A" reprezentaciju Srbije, Nikolić je rekao da ga raduje što Partizan posle "mnogo vremena" ponovo ima igrača u nacionalnoj selekciji.
- Nikada nisam komentarisao odluke nekog selektora, oni imaju apsolutno pravo da zovu koga hoće. Sadašnji selektor Muslin je iskusan trener i čovek. On zna zašto je zvao Đurđevića, koji je zaslužio poziv i drago mi je zbog toga. Sada ima još veću obavezu da izvrši korekcije u svojoj igri. Ima mesta za napredak, iako što sada pruža je jako dobro i kvalitetno. On je relativno mlad igrač i ako misli da je ovo maksimum što može, onda može da bude loše po njega, ali i po nas. Znam da je on željan da novih znanja i da može da napredu u još mnogim detaljima - rekao je Nikolić.

- Očekuje nas vrlo neugodna utakmica protiv Mladosti. Oni su ekipa koja ima konitinuitet u poslednjih 15-20 godina, kako upravljački, tako i igrački. Imaju verovatno najiskusnijeg trenera u našoj ligi - Neška Milovanovića, koji do tančina poznaje ligu, što svedoče rezultati njegove ekipe, koja je jako visoko plasirana. Imaju odličan spoj mladosti i iskustva i biće neugodan rival - rekao je Nikolić.

On je dodao da će njegova ekipa morati da se adaptira na uslove terena u Lučanima, koji će biti prepreka za ostvarenje dobrog rezultata.

- Videli ste u prethodnoj utakmici koliko je teren bitan za našu igru, koja je napadačaka. Nedostaje kvalitetan teren u Lučanima i to će biti prepreka nama, ali i njima za dobru igru. Mi ćemo morati da se adaptiramo kako bismo došli do dobrog rezultata u specifičnom terminu u nedelju - rekao je on.

Upitan da li se nadao da će ovo kolo njegova ekipa dočekati s manjim zaostatakom za Crvenom zvezdom, koja je u sredu igrala protiv Vojvodine i na poluvremenu gubila sa 2:0, Nikolić je rekao da uopšte nije razmišljao o tome.

- Bio sam ovde na stadionu i nisam razmišljao o tome. Nisam na poseban način pratio tok te utakmice. Mi moramo da budemo fokusirani samo na sebe, da treniramo jako i da napredujemo kao tim i pojedinci. Svoje šanse moramo da čekamo na sportskom terenu. Tu bih poruku poslao i navijačima Partizana, da sav svoj fokus i energiju usmere na nas, a ne na stvari na koje ne možemo da utičemo -  rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija