• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2017

14:50

(VIDEO) PARTIZAN PREGAZIO LUČANE! Leonardo i Đurđević nastavili golgeterski niz!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN PREGAZIO LUČANE! Leonardo i Đurđević nastavili golgeterski niz!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u Lučanima u derbiju 26. kola Superlige, golovima Leonarda i Uroša Đurđevića - 2:0

Dok su Leonardo i Đurđević nastavili golgeterski niz, nastavio je i Partizan niz bez poraza! Još od 20. avgusta crno-beli nisu napustili teren pognutih glava.

Istine radi, Partizan nije blistao po teškom terenu u Lučanima, ali je odigrao dovoljno dobro da upiše nova tri boda. 

Crno-beli nisu stvorili mnogo prilika za gol, kao na brojnim prethodnim mečevima, međutim, iz tri najbolje postigli su dva pogotka.

Najpre je Đurđević asistirao Leonardu u 41. minutu za vođstvo od 1:0, da bi u 75. minutu posle Leonardovog šuta i odbitka Đurđević glavom sproveo loptu u mrežu.

Partizan u narednom kolu dočekaće Voždovac u Humskoj.

MLADOST - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Strelac: Leonardo u 41. i Đurđević u 75. minutu.

Stadion: Gradski u Lučanima. Sudija: Danilo Grujić (Niš).

MLADOST: Krznarić, I. Milošević (od 64. Odita), B. Milošević, Šatara, Pešić, Pejović, Radivojević (od 79. Golubović), Milosavljević, Andrić, Bojović, Pavlović (od 71. Gavrić).

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Everton, Janković (od 87. Kosović), Leonardo, Đurđević (od 88. Jovanović), Tavamba (od 77. Đuričković).

TOK MEČA: 

Kraj.

86'. Bomba Đuričkovića sa 20-ak metara, lopta odlazi preko gola.

80'. Đurđević ponovo tuče, sa 16 metara - pored gola.

77'. Lep udarac Leonarda sa 17 metara, felširana dijagonala na drugu stativu, ipak lopta je zamalo prošla pored stative.

75'. GOL! Uroš Đurđević je duplirao prednost Partizana! Šutirao je Leonardo sa ivice kaznenog prostora, lopta je odskočila ispred golmana Mladosti, koji je samo odbio loptu, a na nju je natrčao Đurđević i glavom je poslao u mrežu - 2:0.

73'. Dobra pozicija za Partizan, slobodnjak sa 17 metara malo ulevo. Šutirao je Đurđević i pogodio živi zid.

Mladost kreće ofanzivnije, umesto štopera Miloševića u 64. minutu u igru je ušao špic Odita, nekadašnji golgeter Partizana.

61'. Bomba Đurđevića sa ivice šesnaesterca, a Milošević je u padu glavom izblokirao udarac!

58'. Slobodan udarac za Partizan, centrirao je Janković, lopta je maltene po zemlji došla do Milenkovića, koji je šutirao pored gola.

53'. Dva uzastopna udarca sa ivice kaznenog prostora Mladosti, najpre Đurđević, pa u sledećem napadu Leonardo, ali oba su završila daleko od gola.

48'. DOBRA prilika za Mladost! Lopta je posle kornera došla do Miloševića, koji je bio sam, tukao je iz prve, ali je ponovo izblokiran!

47'. Uzvratila je Mladost, udarac Miloševića je izblokiran, lopta je završila u korneru.

46'. Dobar pokušaj Marka Jankovića sa 16 metara, ipak golman Lučanaca Krznarić je odbranio.

Kraj prvog poluvremena

46'. Udarac Radivojevića odlazi pored gola Partizana.

41'. GOL! Vodi Partizan, strelac je Leonardo! Đurđević je sa boka šesnaesterca zavrnuo povratnu loptu, koja je došla do Leonarda, a Brazilac je uz manje probleme da se namesti ipak uspeo da pošalje fudbal tamo golman Mladosti nije mogao da ga dohvati.

35'. Opasno pred golom Mladosti! Miletić je glavom odigrao pas za Leonarda na peterac Mladosti, a golman domaćih je za pola koraka bio brži od Partizanovog Brazilca.

33'. KAKVA odbrana Kljajića! Fenomenalna odbrana golmana Partizana posle udarca Šatare glavom posle kornera! 

31'. ŠANSA za Partizan! Centrirao je Miletić, ubacio se Tavamba i šutirao u padu sa 10-ak metara, ali pravo u golmana Krznarića!

30'. Nema mnogo prave igre u prvih pola sata. Partizan se muči, Mladost brani... A, Tavamba ima verbalne okršaje malo sa Leonardom, malo sa pomoćnim sudijom... 

Teško Partizan kombinuje u prvih 20 minuta, iako je lopta gotovo sve vreme kod njega. Domaći su stali u totalnu ofanzivu i malo ima prostora na njihovoj polovini za kombinacije crno-belih.

19'. Milenković je šutirao glavom posle kornera, lopta je išla u gol, ali je Šatara izbacio u novi korner!

19'. Snažan udarac Leonarda sa ivice šesnaesterca, ali je Pejović uspeo da skrene loptu u korner.

14'. Dobar udarac Leonarda! Lopta se posle kornera odbila do Brazilca, koji je stajao na ivici kaznenog prostora, on je tukao, a lopta je fijuknula preko prečke.

12'. Pokušala je Mladost iz kontre da ugrozi gol Partizana, šutirao je Bojović sa ivice šesnaesterca, ali daleko od gola.

6'. Gužva pred šesnaestercem Mladosti, oprobali su se Đurđević, pa Miletić, onda Leonardo, ali bez uspeha.

3'. Prva akcija Partizana, Vulićević je centrirao po zemlji, a Đurđević je šutirao pored gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
delija gucha

pre 7 godina

Hajmo sada ako smete da pitate Milovanovica i Nikolica, zasto NIJE SMEO DA IGRA najbolji igrač Mladosti Jovanović ( koji je davao golove ZVEZDI )!??? :))) E jade jedne, sada je "čista" pobeda....inače se obezbedili Grujićem da im sudi meč ( grobar sa fejsbuka koji je oštetio ZVEZDU protiv Vojvodine kada nije isključio Vuksanovića) !!! Pitajte se zašto igrači Mladosti GINU protiv ZVEZDE a protiv Partizana se sklanjaju, preslikani Metalac.....dok ne dođe Zaglebje...onda ce Nikolic da kaže, neiskustvo...nije neiskustvo, nego se ne sklanjaju ćelavko...

samo muski

pre 7 godina

hahaha pregazio Lucane.Jadan je nas fudbal\n

gago m

pre 7 godina

delija gucha - Није болест само кад боли ...Ти си очити примерак!

Milovan

pre 6 godina

Pravi naslov bi bio "sudia pregazio Lučane" ili "Sudijska bruka na stadionu Mladosti" Počela je hajka na Zvezdu da bi skrenuli pažnju sa njihovih mahinacuja. Tako je bilo i u završnici prošle sezone kada su stigli zvezdinu prednost.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija