• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.03.2017

15:49

REALISTA NIKOLIĆ: Bitni su bodovi, po lošem terenu nema lepršave igre!

Partizan

REALISTA NIKOLIĆ: Bitni su bodovi, po lošem terenu nema lepršave igre!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle pobede njegovog tima u Lučanima protiv ekipe Mladosti (2:0) da su tri boda najvažniji utisak, mnogo bitniji od igre

 

Crno-beli su slavili pogocima Leonarda i Đurđevića, mada utakmica nije bila lepa za oko, niti je viđeno mnogo prilika za gol.

Partizanu je meč u Lučanima bio 22. uzastopni bez poraza.

Raduje nas tako lep niz. Ovo je bila jako bitna utakmica i važna pobeda. Utakmica je arhivirana i sada se okrećemo Voždovcu posle kog nas očekuje pauza, a onda jako zgusnut raspored. Igra nije bila lepršava kao protiv Metalca, ali ni ne može po ovakom terenu. Ipak, bilo je dovoljno za nova tri boda -  rekao je Nikolić posle meča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija