• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

16.03.2017

10:22

ILIEV ZAHVALAN BIVŠEM TRENERU: Milenković bi igrao četvrtu ligu da nije bilo Ivana Tomića!

Partizan

ILIEV ZAHVALAN BIVŠEM TRENERU: Milenković bi igrao četvrtu ligu da nije bilo Ivana Tomića!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da bivši trener ekipe Ivan Tomić ima možda najveće zasluge što je mladi štoper Nikola Milenković postao suvo zlato kluba, koje je prodato Fiorentini za 5,1 milion evra

 

Partizan i Fiorentina su pre dva dana utanačili transfer, pa će Nikola Milenković od juna biti član italijanskog prvoligaša.

- Pre 14-15 meseci Milenković nije imao ugovor i nijedan trener u našoj omladinskoj školi ga nije isticao. Zbog toga veliko hvala Ivanu Tomiću, koji je video potencijal u mladom igraču i bez našeg bivšeg trenera, Nikola bi danas možda igrao u trećoj-četvrtoj ligi! Zato sva zahvalnost Tomiću - naglasio je Ivica Iliev.

U Humskoj 1 su posebno ponosni na činjenicu da će cela suma od transfera, 5,1 milion evra, ući u klupsku kasu, jer nije bilo posrednika u dogovoru klubova, niti Milenković ima menadžera.

- Ova suma je jedna od najvećih u poslednjih 10 godina u Partizanu, a sigurno je najveća koja će ući u klub, jer smo mi 100 odsto vlasnici cele svote! Niko nama ovde nije napravio uslugu, imali smo ponude Fiorentine i još četiri kluba i izabrali smo najbolju - istakao je Iliev.

Sportski direktor crno-belih je apostrofirao Milenkovića i njegovu porodicu kao oličenje čestitosti i poštenog odnosa prema klubu i istakao ih kao primer na koji bi ostali mladi igrači trebalo da se ugledaju.

- Milenkovići su primer prave porodice. Kada smo prvi ugovor potpisivali, majka ga nije ni pogledala, pokazala je apsolutno poverenje prema Partizanu i mi ih nismo izneverili. Oni su verovali u nas, a mi smo se izborili da Nikola dobije mnogo više od svih ponuda koje je do sada dobijao! 

Iliev je istakao da transfer Dušana Vlahovića nije u "paketu" sa Nikolom Milenkovićem, već da se oko njega vode posebni pregovori.

- Fiorentina je pokazala interesovanje za obojicu igrača i pregovori se vode posebno. Oko Milenkovića je završeno, a mene baš raduje što ta dva posla nisu dogovorena u isto vreme - naglasio je Ivica Iliev.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 7 godina

Sada hitno u potragu za zamenu.Treba se raspitati ge je onaj Dornelas ili kako se već zvao,mnogo dobar igrač nigde se nije dokazao , možda je slobodan.

Bibi

pre 7 godina

Molimo novinare da nam pomognu da nam rukovodstvo fudbala koje je nadlezno za plate Jsd - a konacno da platu za OKTOBAR,NOVEMBAR,DECEMBAR I JANUAR!!! Cute i trpaju pare u svoje dzepove a posteni radnici Jsd - a ce na kraju da spadnu na prosjacki stap jer ovi ne znaju kad je dosta sa kradjom!!!\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija