• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.03.2017

16:33

PARTIZAN U ZAGREBU! Džikić: Dvojica pod upitnikom, ne očekujte umiranje u lepoti!

Partizan

PARTIZAN U ZAGREBU! Džikić: Dvojica pod upitnikom, ne očekujte umiranje u lepoti!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić pred prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Cedevite kaže da očekuje beskompromisnu borbu i dodao da dosadašnji rezultati oba tima nemaju nikakav značaj

Nadam se da da ćemo igrati košarku koja će se svideti ljudima pre svega zato što je takmičarska i beskompromisna. Generalno borimo se za nešto i ne treba očekivati lepršavost i "umiranje u lepoti", posebno što ni jedan ni drugi tim nisu takvi - rekao je Džikić novinarima u Zagrebu.

On je dodao da crno-beli pred početak plej-ofa nemaju rezultatski imperativ.

Novica: Sada ide ono pravo!

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da prava borba tek počinje, s obzirom na to da se ušlo u završnicu šampionata. 
- Svi smo se borili da uđemo četiri, sada ide ono pravo, a to je borba za trofej. Kao što sam par puta rekao, trofej niko neće da ti pokloni, moraš da dodješ do njega. Pred nama je ekipa koja nas je dvaput dobila, ali to je sada iza, nadam se dobroj borbi za ulazak u finale - rekao je Veličković.
 

- Generalno, rezultatskog imperativa nemamo, jer ono što smo na nivou kluba planirali to i radimo. Pošto volite definicije, Cedevita je recimo favorit na papiru, ali to ne znači ništa ni njima, a ni nama. Očekujem da i jedni i drugi budemo potpuno rešeni da damo sve od sebe, ne očekujem ništa manje od toga.

Trener crno-belih ocenio je da je Cedevita tim "sa velikim brojem radnika" i da crno-beli prema njima imaju veliko poštovanje.

- Pokušaćemo neke stvari iz prethodnih utakmica da ne ponovimo, ali i nešto popravimo. Dvaput smo igrali protiv njih i oba puta izgubili, videćemo da igramo što bolje možemo - rekao je Džikić.

On je dodao da su u Zagreb na prvu utakmici plej-ofa Jadranske lige doputovali sa 16 igrača, među kojima je i Kenan Karahodžić, ali koji neće nastupiti.

- Sutra ćemo videti ko će da igra, pod znakom pitanja su Džamont Gordon i Uroš Luković, koji je imao upalu uha ove nedelje - rekao je Džikić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija