• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

20.03.2017

09:13

TODORIĆ ŠOKIRAN POTEZIMA CEDEVITE: Uplašili se pa nam špijunirali trening!

Partizan

TODORIĆ ŠOKIRAN POTEZIMA CEDEVITE: Uplašili se pa nam špijunirali trening!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić šokiran je nesportskim potezom šefa stručnog štaba Cedevite Veljka Mršića, koji je dan uoči meča sa crno-belima u Zagrebu poslao pomoćnog trenera da špijunira trening srpskog tima

 

A, Mršić je još posle meča priznao da je njegov klub to učinio, tvrdeći u odbrani da isto radi i Partizan, pošto su u "Pioniru", kako je rekao, kamere na sve strane.

Mislim da taj dolazak pomoćnika na naš trening pokazuje da se Cedevita uplašila. Čudi me da, na kraju, Mršić iz cele ne baš prijatne situacije, nije pokušao da se izvuče, nego je u objašnjavanju šta se desilo, a priznao je da su „provirivali“, želeo da prebaci krivicu na nas - rekao je Dragan Todorić za Novosti.

Direktor Partizana tvrdi da crno-beli nikada nisu napravili takav nesportski potez, niti, kako kaže, u doba modernih tehnoligija ima potrebe za tim.

- U "Pioniru" verovatno ima kamera zbog obezbeđenja. Ali, niti znam gde su, ni šta su, niti me to interesuje. Odgovorno mogu da potvrdim da nikada nikome nismo gledali trening. Malo je sve to čudno, ali najviše me iznenadilo objašnjenje Mršića, koje je nebulozno - naglasio je Todorić.

Cedevita je dobila prvi meč polufinala plej-ofa protiv Partizana sa 83:76, a drugi meč je u subotu u Beogradu. U finale ide tim koji dobije dve utakmice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drca

pre 7 godina

Us*ali su se od straha od JSD Partizan koga redovno pobedjuju a za razliku od +23 ne pominjes. Sramota te pa i mene bi bila sramota.

stjepan supanac

pre 7 godina

шпијунирали кажеш ?? па имали су шта и да виде ...раштимован оркестар и неспособног тренера . најгоре од свега је то што се у медијима појављује овај неуспели кладионичар и држи нам часове демагогије које је до сада тако успешно држао тренер џикић . рад и једног и другог најбоље је оценио горан грбовић и препоручујем свима да га погледају . интересантно је што се не јавља такозвани председник партизана ако не ради тога да подржи свој клуб онда бар ради тога да подржи премијера пред предстојеће изборе .

NOLAN SMIT

pre 7 godina

I JEDNI I DRUGI NE INTERESUJETE 20 % HRVATSKE.\n

gago m

pre 7 godina

Али зато тебе,искомплексираног болесника са туђим именом,увек интересују вести о Партизану!

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Todoricu pricas gluposti. Pred samo polufinale ABA lige ti govoris kako Partizan i ako bude pobjednik ABA lige nece igrati Evroligu.... Kakav ti to moral dajes igracima i kakv ti je bio cilj?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija