• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.03.2017

12:21

NIKOLIĆ ZNA PRIORITETE: Tri boda su jedina bitna stvar iz meča sa Radničkim!

Partizan

NIKOLIĆ ZNA PRIORITETE: Tri boda su jedina bitna stvar iz meča sa Radničkim!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa svesna da je predstojeća utakmica protiv Radničkog jedna od bitnijih u nastavku Superlige i dodao da je veoma bitno da crno-beli protiv Nišlija osvoje tri boda

 

- Ulazimo u završnicu ovog prvog dela prvenstva. Poslednja tri kola su pred nama, posle prve i poslednja pauze koja je sada iza nas. Okupili smo se posle reprezentativne pauze i sada nam sledi teško gostovanje, na kom je jako bitno da osvojimo tri boda. Ove utakmice pred plej-of i posle pauze nose posebnu težinu - rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će u subotu od 18.30 gostovati Radničkom iz Niša u 28. kolu Super lige Srbije.

- To je ekipa koja ima kontinuitet rezultata i jedna je od tri ekipe koja je uspela da uzme bod od nas na našem stadionu. Napominjem da smo mi u seriji od 23 utakmice bez poraza, koja traje osam meseci u svim takmičenja, ali svesni smo da je ovo jedna od presudnih utakmica u borbi za konačan plasman  -dodao je Nikolić.

On je dodao da ima maksimalno poverenja u svoje igrače, od kojih očekuje da u utakmicu protiv Radničkog uđe maksimalno motivisano.

- Imam mnogo poverenja u svoje igrače. Očekujem da uđu maksimalno koncentrisano i motivisani. Ono što publika treba da zna je da treba da stane iza igrača i ono što je neobično važno da se iz ove utakmice izađe uspešno. Ne treba očekivati neku lepotu u igri, jer će nam i teren biti protivnik, biće prilike za lep fudbal, ali po svaku cenu treba doći do rezultata -  rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je rekao da pored Alena Stevanovića, jedino ne zna da li će Nemanja Mihajlović konkurisati za sutrašnju utakmicu.

Nikolić je kazao da ne želi 10 kola pre kraja Superlige Srbije da se bavi kalkulacijama, jer do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra.

- Ima još 10 kola do kraja. Ne želim da se bavim kalkulacijama. Ne znam ko može da se bavi matematikom 10 kola pre kraja. Ima dosta kvalitetnih ekipa u ovoj našoj ligi. Niti smo mi pobedili u Nišu, niti je naš rival pobedio bilo koga. Samo se nadam da nema ljudi koji znaju nešto što ja ne znam - rekao je trener Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija