• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2017

20:53

(VIDEO) BEZ GOLOVA U NOVOM SADU! Odluka o finalisti Kupa u Beogradu, Everton iznet sa terena!

Partizan

(VIDEO) BEZ GOLOVA U NOVOM SADU! Odluka o finalisti Kupa u Beogradu, Everton iznet sa terena!

Podeli vest

Finalista Kupa Srbije biće poznat nakon meča u Beogradu, pošto su na stadionu "Karađorđe" Vojvodina i Partizan odigrali 0:0

Nismo se nagledali dobrog fudbala u Novom Sadu, pa će se o finalisti odlučivati u Beogradu. Crno-beli su imali veliki peh pošto se povredio Everton, iznet je sa terena, videćemo da li je nešto ozbiljno i da li će biti spreman za nastavak borbe u šampionatu.

Tokom prvih 45 minuta igre jedni i drugi su igrali izuzetno oprezno. Jednu solidnu priliku imao je Đurđević koji je pobegao čuvarima izašao sam na golmana ali je Rockov istrčao na 20 metara i glavom ispucao loptu ka srediti terena. Potom je Tavamba pokušao makazicama ali loše, dok je u finišu Trujić izašao sam na Kljajića, ali spetljao. Golman Partizana je uspeo da ukliza i izbije loptu ispred Trujića. 

U drugom delu obe ekipe igrale su oštrije, već na poluvremenu je bilo koškanja među igračima. Novosađani su najbliži pogotku bili  u 64. minutu, pokušali su Planić i Paločević nakon kornera, ali je Kljajić spasao gol. Nikolić je u igru uveo i Leonarda, koji osim nervoze nije stigao da pokaže nešto više. 

Revanš je na programu 10. maja na stadionu u Humskoj, dok se finale igra 27. istog meseca na 'Karađorđu'.

U prvom meču prvog polufinala Crvena zvezda je savladala Čukarički u gostima sa 4:1 i tako jednom nogom već stigla do borbe za trofej.

 

 

VOJVODINA - PARTIZAN 0:0

Stadion: "Karađorđe". Sudija: Danilo Grujić.

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Planić, Jovančić (od 88. Kovačević), Antić, Puškarić, Vukasović, Malbašić (od 78. Knežević), Meleg (od 83. Babić), Paločević, Trujić.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Munir, Everton (od 70. Radin), Jevtović (od 64. Leonardo), Kosović, Đuričković (od 80. Janković), Đurđević, Tavamba.

 

 

 

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 92'. Vukasović je uputio snažan šut, ali pravo u golmana Partizana.

- 90'. Igraće se još četiri minuta u Novom Sadu.

Starsportphoto

- 87'. Pokušavaju crno-beli u finišu da slome otpor "lala", ali su domaći zatvorili sve prilaze golu. 

- 82'. Žuti karton sada dobija Leonardo jer je rukom udario jednog fudbalera Vojvodine

- 80'.  Tavamba se povredio, ali je ipak nastavio meč, a Nikolić pravi izmenu pošto je Janković zamenio Đuričkovića. 

- 78'. Izmena u Vojvodini. Knežević je ušao umesto Malbašića. 

- 72'. Tenzije na terenu.  Leonardo je s leđa udario Planića, ali mu se štoper Vojvodine revanširao, udario ga je  kolenom u leđa bez lopte. Brazilac se sručio na zemlju, a sudija Grujić je pokazao žuti karton Planiću. Leonardo je prošao bez opomene. 

- 69'. Everton se povredio, ukazuje mu se pomoć. Ne može da nastavi, umesto njega na terenu Radin.

- 64'. Izmena u Partizanu, umesto Jevtovića na terenu je Leonardo.

- 63'. Šansa za Vojvodinu. Posle kornera sa leve strane, Planić je pokušao glavom, ali je Kljajić spasao gol Partizana, lopta se odbila do Paločevićeva, ali je napucao Milenkovića.

- Gde su stali u prvom, fudbaleri Vojvodine i Partizana su nastavili u drugom poluvremenu...

- 59'. Start Jevtovića nad Paločevićem, prošao je bez kartona.

- 54'. Korner za Partizan. Đuričković je gađao prvu stativu ali je odbrana Vojvodine bez većih problema otklonila opasnost. 

- 47'. Puškarić je nezgodno pao posle vazdušnog duela sa Tavambom. Ukazana mu je pomoć, pa je brzo nastavio meč. 

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

Prvaci Srbije u odbojci igrači Vojvodine su tokom poluvremena izašli na atletsku stazu "Karađorđa" i doživeli ovacije. "Lale" su u dramatičnoj majstorici plej-ofa pobedili Crvenu zvezdu.

Gužva pri odlasku u svlačionicu. Planić je imao nešto da kaže Đuričkoviću, a i on njemu. Umešao se i Everton, ali su sudije sprečile da situaciju eskalira!

- 40'. Solidna prilika za crno-bele. Tavamba je primio loptu šutirao iz okreta, ali ne dovoljno jako, pa je golman Rockov bez mnogo problema uhvatio loptu.

- 33'. Šta Trujić sada nije iskoristio. Izašao je sam ispred golmana Kljajića, ali se spetljao u završnici. Golman Partizana je uspeo da ukliza i izbije loptu, a Trujić je prokockao dobru priliku da svom timu donese prednost. 

- 32'. Ništa zanimljivo nismo videli tokom prvih pola sata igre na stadionu "Karađorđe". Jedni i drugi izuzetno oprezni.

- 27'. Tavamba je posle kornera pokušao atraktivno, makazicama, ali loše, lopta ide daleko od gola.

- 21'. Zakuvalo se malo na terenu. Oštriji start Evertona na Antića. Pritrčali su domaćini da se rasprave  sa Brazilcem ali su se strasti brzo smirile.

- 15. Duga lopta za Đurđevića, ali istrčava na 20 metara golman Vojvodine Rockov i izbija loptu pre napadača crno-belih.

- 11'. Sada šansa za Vojvodinu. Malbašić je centrirao, ali je Milenković na vreme otklonio opasnost.

- 8'. Prvi korner za Partizan. Jevtović je bio na prvoj stativi, ali su domaći fudbaleri otklonili opasnost. 

- 3'. Tavamba je ubacio loptu za Đurđevića, ali je golman Voše Rockov oprezan i lako hvata tu loptu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djura

pre 6 godina

4 minut a NEMA crvenog za Leonarda??? kakvo sudjenje????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija