• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

28.04.2017

09:39

PARTIZAN OPET GRCA! Menadžeri traže više od milion evra duga!

Partizan

PARTIZAN OPET GRCA! Menadžeri traže više od milion evra duga!

Podeli vest

Dugovi ponovo stižu Partizan! Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura otkrio je posle skupštine kluba da menadžeri bivših igrača traže više od milion evra zaostalih dugovanja, koja postoje više od pet godina

 

 

Po Vazurinim rečima, menadžeri koji su odveli Adema Ljajića i Klea u inostranstvo i dalje čekaju da naplate svoje provizije! Ljajić je iz Partizana otišao u Fiorentinu 2010. godine, a Kleo u kineski Gvangžu u januaru 2011. 

Javnosti je već poznato, finansijski smo se izuzetno iscrpeli da bismo dobili evropsku licencu. Znate, nije lako, svaki dan stižu nove tužbe. Nećete verovati: obaveze prema menadžerima još iz doba Ljajića, Klea! Sve to moramo da isplaćujemo, plus, to nisu male cifre. Za Ljajića, na sudu, 600 hiljada, pa, Serđo Berti, tužba od 500 hiljada - ispričao je Vazura za Žurnal.

On je dodao da to sve, ipak, neće sputati klub u normalnom funkcionisanju.

Danas smo isplatili platu zaposlenima. Imamo plan kako da im smanjimo i dugove prouzrokovane kašnjenjem, razgovarali smo: plan je da napravimo reprogram, povećamo plate za taj iznos, isplatimo sve u narednih godinu – dodao je Vazura.

Na pitanje kakva je sudbina Leonarda, Evertona i Đurđevića u Partizanu, direktor Vazura je rekao:

- Imamo usmeni dogovor da kvalifikacije prođemo svi zajedno, posle sednemo za sto i vidimo šta i kako. U slučaju uspeha u kvalifikacijama skočiće im cena, ako budemo igrali Ligu šampiona verovatno će dosta njih i da ostane - istakao je Miloš Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bibi

pre 6 godina

Lazes! Jsd - u nisi dao platu za novembar!!! Kad ces?!\n

Sale

pre 6 godina

Taman formirali tim i opet rasprodaja! Opet "Jovo nanovo" i naravno, trener kriv.

branko1

pre 6 godina

Pa što mislite da je tolika borba da se nasledi Zeka I ostale mafioze iz uprave kluba.Milioni I milioni eura vire iz dzepova Vizurinih drugara,i sličnih njemu, bitangi I lopurdi.A kad bude sve to došlo do naplate ,nestaće kao oblačak na nebu.Čuvena Zvezdina I Partizanova sportska mafija, koju niko niti goni niti nekome smeta u ovoj državi,u kojoj nema zaštićenih belih medveda,osim belih medveda.Tuga !!!

Vickasti

pre 6 godina

Šta kaže Bucko vitaminko ako budu igrali Ligu Šampiona pa im skoči cena možda i ostanu, gušim se od smeha. . . .

Djole

pre 6 godina

Jel,Mlohavog neko stvarno uzima za ozbiljno?Najgora uprava u istoriji Partizana,pride se nezna ko je veći secikesa i hohštapler!Ti i onaj baba Julin demagog ćete da odvedete Partizan u ligu šampiona al' juče!Šteta,Partizan dobro igra,Nikolić je uspeo nekako da skocka tim ali "ko je vas poznavao ni ..............." Kod tebe Mlohavi,Demagoga i saveta mudraca,ljubav prema Partizanu će trajati do poslednje žute banke u klubu,a onda bežanija!!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija