• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

05.05.2017

22:14

NIKOLIĆU LEPO NA VRHU: Partizan je sada prvi, videćemo dokle!

Partizan

NIKOLIĆU LEPO NA VRHU: Partizan je sada prvi, videćemo dokle!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić kaže da je njegova ekipa zasluženo osvojila tri boda protiv Javora (2:1) u 34. kolu Super lige Srbije, kao i da ga raduje što su crno-beli nastavili niz utakmica bez poraza

To je samo jedna utakmica više... Najbitnije je da je Partizan večeras prvi, ali koliko će to biti, videćemo nakon sutrašnje utakmice - kazao je Nikolić

Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici Javor sa 2:1 u prvoj utakmici 34. kola Super lige i tako makar do sutra izbili na prvo mesto prvenstva Srbije. Crno-belima je ovo bila 32. uzastopna utakmica u svim takmičenjima bez poraza.

Pobedili smo na jako teškom gostovanju i to je jako bitno. Imali smo potpunu kontrolu utakmice od početka i mislim da smo zasluženo pobedili. Od starta smo imali prilike, nismo ih iskoristili, ali u drugom jesmo i postigli smo dva gola. Napravili smo jednu grešku potom i primili gol, ali dobro, završnica je prvenstva i nervoza raste - rekao je Nikolić za televiziju Arena sport.


(VIDEO/FOTO) ĐURĐEVIĆ NASTAVIO TEROR! Partizan lider bar 24 sata!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KUSTA BOBADILJA

pre 6 godina

HE,HE,HE, CEMU SE NADAS KOMPLEKSASU CELAVI ? ISTI SI ELMER. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija