• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.05.2017

11:52

NIKOLIĆ MOLI "GROBARE" PRED VOŠU: Nemojte da skandirate nešto zbog čega bi nas kaznili!

Partizan

NIKOLIĆ MOLI "GROBARE" PRED VOŠU: Nemojte da skandirate nešto zbog čega bi nas kaznili!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić apelovao je na "grobare" pred revanš polufinala Kupa sa Vojvodinom u sredu (18.00) da ne skandiraju nešto zbog čega bi klub mogao da bude kažnjen u finišu prvenstva, kada mu je pomoć navijača najpotrebnija

 

On je pozvao navijače da dođu na stadion u što većem broju, pošto će biti besplatan ulaz, ali je naglasio da publika ne treba da peva uvredljive pesme, kao u prošlom susretu sa Vojvodinom, zbog čega se nagađa da će klub biti kažnjen utakmicom igranja bez publike.

- Ono što je bitno je da stadion Partizana bude ispunjen, u šta ne sumnjam. Partizanova publika dolazi u sve većem broju. Lepo je vreme i dobar termin ne sumnjam da će stadion biti popunjen, što je veoma važno jer igramo bez nekoliko standardnih igrača. Moja posebna molba je da navijači sve svoje emocije usmere ka Partizanu i da ne troše energiju na tribinama na neke stvari koje nisu vezane za Partizan, jer bi to moglo da ima posledice u drugim nekim takmičenja. Jako bi bilo pogrešno da damo nekom povod da neko neka skandiranja upotrebi protiv nas - rekao je Nikolić.

On je istakao da će crno-beli protiv Vojvodine igrati na pobedu, ali da neće srljati, pošto je rezultat iz prvog meča u Novom Sadu 0:0. 

Jako bi bilo pogrešno da damo nekom povod da neko neka skandiranja upotrebi protiv nas 
Marko Nikolić, trener Partizana

Jako bitno je da rezultat zahteva mudru i pametnu igru, ali na pobedu, jer nas nijedan nerešen rezultat ne vodi u finale, već samo pobeda. Treba očekivati Partizan koji će tražiti put do pobede, ali ne srljati i leteti, već igrati ozbiljnu, pametnu i organizovanu igru i da će na takav način da dođe do pobede - rekao je Nikolić.

Šef struke crno-belih je naglasio da Partizan ove sezone ima izjednačen skor sa Vojvodinom: po pobedu i dva nerešena meča.

- To znači da smo sa njima uvek igrali jako neizvesne utakmice do poslednje sekunde. Očekujemo da tako bude i u sredu - naglasio je Nikolić.

Partizan je u prvenstvu prvi, ali trener tima uopšte nije želeo da govori o tome, uprkos raznim pokušajima novinara da ga navedu na tu temu.

- Jednostavno, moram da se ponavljam, iako znam da nećete biti zadovoljni mojim odgovorom. Pričaćemo u prvenstvu kada za prvenstvo dođe vreme. Previše nas ozbiljan protivnik čeka da bi se bilo ko, a pogotovo ja, bavio bilo čime drugim osim time. Ponašamo se kako smo se ponašali cele godine, tu se neće ništa promeniti. To je put skromnosti i posvećenosti svom poslu i bavljenja svojim problemima -  rekao je Nikolić.

Filip Kljajić neće igrati zbog loma šake, dok su Everton i Alen Stevanović povređeni, a Leonardo je suspendovan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

HAJDE LJUDI,POKAZITE ONO NAJSVETLIJE LICE PARTIZANOVOG NAVIJACA!Da sam tamo,dobar potez i suparnickog igraca bih ispratio aplauzom.Dosta je ludila ako Boga znate!Dobro se uvek dobrim vraca!

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija