• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.05.2017

19:58

(VIDEO) VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Đurđević srušio Vošu, Partizan cilja duplu krunu!

Partizan

(VIDEO) VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Đurđević srušio Vošu, Partizan cilja duplu krunu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Vojvodinu sa 1:0 u revanš meču polufinala Kupa Srbije i tako prošli u finale gde ih čeka Crvena zvezda

Goreće Novi Sad! Partizan i Crvena zvezda će se 27. maja u finalu Kupa Srbije sastati na stadionu "Karađorđe"!

Crno-beli su u uzvratnoj utakmici slavili protiv "lala", a strelac jedinog gola bio je Uroš Đurđević, koji je u 44. minutu na fenomenalan način savladao Rockova.

Imali su crno-beli još nekoli odličnih prilika, ali je golman Vojvodine Rockov skinuo nekoliko zicera Đurđeviću, Mihajloviću...

Vojvodina gotovo da nije uspela da zapreti domaćinu i opasnije ugrozi Stevanovića, koji je tek u nekoliko navrata zagrejao dlanove.

Svakako je vredno pomena to što su tribine stadiona u Humskoj bile prilično ispunjene. Preko 22.000 navijača je bio na tribinama.

PARTIZAN - VOJVODINA 1:0 (1:0)

Strelac: Đurđević u 44. minutu

.

 

  Stadion Partizana. Sudija: Milorad Mažić. Gledalaca: 22.326

PARTIZAN: Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Radin, Kosović, Mihajlović (od 85. Đuričković), Janković (od 87. Ilić), Đurđević, Tavamba (od 75. Jevtović).

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Planić, Puškarić, Babić (od 57. Spremo), Antić, Jovančić, Vukasović, Meleg, Knežević (od 74. Stamenić), Malbašić.

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 90+3'. Korner za Vojvodinu, i Rockov je došao u kazneni prostor Partizana, ali je Stevanović autoritativno uhvatio loptu.

- Četiri minuta je produžena utakmica.

- 89'. Bojan Ostojić se požalio na povredu nakon što je izblokirao jedan udarac. Ostao je da leži na terenu sa bolnom grimasom, ali se vratio u igru posle ukazane pomoći.

- 87'. Poslednja izmena u partizanu. Umesto Jankovića, na terenu je Saša Ilić.

- 85'. Umesto Mihajlovića na terenu je Petar Đuričović. Imao je MIhajlović nekoliko prilika, ali se nije proslavio.

- 80'. Kontra partizana, povukao je Kosović, dodao do Mihajlovića, ali se ovaj spetljao i na kraju igrao rukom.

- 76'. Odmah je Jevtović oprobao udarac, ali bez mnogo muke za Rockova.

- 75'. Pojačao je sredinu terena trener crno-belih Marko Nikolić. Umesto Tavambe na terenu je zadnji vezni Marko Jevtović.

- 73'. Prva ozbiljnija pretnja Vojvodine u nastavku. Vukasović je šutirao sa više od 25 metara, ali je Stevanović odbio loptu u korner.

Starsportphoto©

- 72'. Šansa za Partizan! Posle kornera Tavamba bio bio sam kao duh u petercu gostiju, ali je šutirao preko gola. Malo ga je omeo i Rockov koji je krenuo na loptu, ali je nije zahvatio.

- 68'. Istrčao je Rockov i nije baš najbolje ispucao loptu, ali MIhajlović nije iskoristio to što je gol gostiju bio "prazan".

- 64'. Više od igre imaju gosti u poslednjih nekoliko minuta, lopta je više u nogama igrača Vojvodine, ali za sada bez opasnosti po gol crno-belih.

- 58'. Dva vezana kornera izveli su Novosađani, ali bez opasnosti po gol Stevanovića.

- 54'. Totalna ofanziva domaćih igrača od početka drugog poluvremena, ponovo je pokušao Đurđević, ali je sada izblokiran u dva navrata.

- 50'. Ponovo prilika za crno-bele, sada je Šutirao MIhajlović sa 10-12 metara, ali ne da golman Vojvodine.

- 46'. Čim je počelo drugo poluvreme, velika šansa za Đurđevića, ali je Rockov fenomenalno intervenisao.

Prvo poluvreme:

- 44'. GOL! Partizan je poveo, a strelac je Uroš Đurđević. Napadač crno-belih je majstorski savladao Rockova. Đurđević je najpre sjajno prihvatio loptui prevario Puškarića, a onda spoljnim delom stopala.

- 35'. Udarac Melega sa ivice kaznenog prostora, ali Stevanović je bio na oprezu.

- 28'. Obrukao se Janković! Najbolja prilika na utakmici, Tavamba je centrirao, Janković natrčao na loptu, bio sam kao duh, ali je šutirao pored gola.

- 27'. Zapretila je Vojvodina. Malbašić se odlično zagradio, uposlio Babića, ali je ovaj očajno šutirao.

- 25'. Dva vezana kornera za crno-bele, ali bez ozbiljnije pretnje po gol "lala".

- 23'. Pokušao je Radin udarcem sa oko 20 metara, ali prlično "mlako", pa Rockov nije imao problema.

- 16'. Slobodan udarac za Partizan, Janković je centrirao, Rockov "zaplivao", ali Tavamba nije bio precizan.

Starsportphoto

- 13'. Uzbuđenje pred golom Vojvodine, Tavamba je odložio loptu do Kosovića, ali je njegov udarac izblokirao Planić.

- 10'. Napad Vojvodine preko levog boka, probio je Knežević, ali je Milenković bio dobro postavljen i intervenisao.

- 7'. Lopta je više u nogama fudbalera Partizana, ali do sada bez konkretne akcije i šanse za gol.

- 2'. Odmah opasan napad Partizana, ali samo korner, posle kojeg je dobro intervenisala odbrana gostiju.

Starsportphoto©

- Utakmici prisustvuju i košarkaši Partizana i trener Aleksandar Džikić. Oni su se spustili na atletsku stazu, došli do "grobara", i dobili aplauz navijača.

- Tribine stadiona u Humskoj su solidno popunjene. Najviše navijača je na jugu, ali i istok i zapad su ispunjeni gotovo do poslednjeg mesta. Više od 20.000 navijača je u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija