• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.05.2017

17:28

DELEON ODGOVORIO PARTIZANU: Pričate neistine, kažnjeni su zbog vređanja Novice!

Partizan

DELEON ODGOVORIO PARTIZANU: Pričate neistine, kažnjeni su zbog vređanja Novice!

Podeli vest

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon demantovao je navode Partizana da liga selektivno kažnjava klubove i da nije kažnjeno uvredljivo skandiranje kapitenu crno-belih Novici Veličkoviću

- Povodom saopštenja Partizana u vezi sa izrečenom kaznom sa utakmice Partizan-FMP, imam obavezu i potrebu da demantujem tvrdnju Partizana da 'uvredljivo skandiranje kapitenu Partizana nije sankcionisano' i da je to dokaz da se pravila 'selektivno primenjuju'. To je apsolutna neistina, što rukovodstvo Partizana vrlo dobro zna, i iz zvaničnog sopštenja broj 3 svako u to može da se uveri -  navodi se u saopštenju koje je potpisao Deleon. 

- O svemu ostalom iz Partizanovog saopštenja, sa čime se ne slažem i za šta mislim da je netačno, pokušaću da se interno razjasnim sa rukovodstvom kluba - dodaje se u saopštenju direktora lige. 

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 36.000 dinara zbog nekulturnog ponašanja gledalaca na utakmici sa FMP-om. U odluci o kazni navodi se nekulturno ponašanje navijača, a direktor takmičenja je potom pojasnio da je u pitanju skandiranje navijača 34 sekunde pre kraja, kada je domaći tim prelomio meč, a publika zapevala "je..i FMP".

Crno-beli su potom oštro reagovali i ocenili da je da je atmosera na tom meču bila sportska, kao i da su se igrači obe ekipe ponašali primereno i sportski.  Partizan je, takođe, u saopštenju je istakao da nije kažnjeno ni "nedavno" skandiranje kapitenu Novici Veličkoviću, koje je "trajalo daleko, daleko duže od 30 sekundi". 


CRNO-BELI BESNI ZBOG KAZNE: Gospodine Deleon, a vređanje Veličkovića!?



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zbog laganja

pre 6 godina

i upornih laznih saopstenja treba ih ponovo kazniti jer je to stvaranje pritiska i netrpeljivosti kod navijaca a to izaziva i huliganstvo... za takvo poasanje ih treba debelo kazniti jer su lazovska tvorevina...

kakav bre demanti

pre 6 godina

pa oni sta kazu slazu i sada svi treba da ih svakodnevno demantuju... umete li da ih kaznite da im nikada napamet ne padne da redovno poturaju lazi.... nisu oni dzabe susjedna tvorevina...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija