• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

11.05.2017

18:45

(FOTO) CRNO-BELA PORODICA! Sve generacije partizanovaca ujedinjene u borbi za titulu!

Partizan

(FOTO) CRNO-BELA PORODICA! Sve generacije partizanovaca ujedinjene u borbi za titulu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana igrali su skoro pred praznim tribina do maja 2017. godine, kada su se navijači vratili na stadion u Humskoj 1 i bili vetar u leđa ljubimcima u borbi za titulu, duplu krunu!

U sredu 10.maja 2017. godine 22 256 posetilaca bodrilo je crno-bele na putu ka finalu Kupa Srbije! Bodrili su ga mladi i stari, devojke i muškarci, ali i deca sa roditeljima! Kao što navodi zvanični sajt crno-belih sve generacije partizanovaca ujedinjene su u borbi do šampionskog trona. 

- Kao nekada kada su Partizanove utakmice bila oaza porodičnih okupljanja posle nedeljnih ručkova, kada su mališani sa svojim očevima i dedama pratili crno-beli tim, ta energija se osećala ponovo u Humskoj 1. Zajedno, bez incidenata, komešanja, neprikladnog navijanja! Partizan je porodica, porodica koja raste i koja se razvija i koja želi da u svom okrilju vidi sve generacije novih partizanovaca! - poručuju iz Humske.

Nažalost, crno-beli će do kraja šampionata zbog kazne FSS biti bez pomoći "grobara", ali to nije razlog da kada se ova sezona završi, tribine stadiona u Humskoj 1 ne budu u svakoj narednoj utakmici mesto porodičnog okupljanja, mesto gde će zajedno dolaziti svake subote i nedelje, deke sa unicima, očevi sa sinovima....

- Vi ste naša porodica, zbog vas rastemo, igramo i razvijamo se kao klub! Čekamo te na stadionu na novom porodicnom oklupljanju, jer jak Partizan to smo svi mi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija