• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

12.05.2017

09:12

MNOGO BUKE NI OKO ČEGA! Zajednica Superligaša: Nema prijave protiv Marka Nikolića!

Partizan

MNOGO BUKE NI OKO ČEGA! Zajednica Superligaša: Nema prijave protiv Marka Nikolića!

Podeli vest

Direktor Superlige Vladimir Bulatović demantovao je da postoji bilo kakva prijava protiv Marka Nikolića, kojom se osporava njegova mogućnost da radi u Partizanu u prvom delu sezone, zbog navodne kazne iz Slovenije

Crvena zvezda je najavila da će podneti tužbu i tražiti da se Partizanu oduzmu bodovi koje je osvojio dok je Nikolić bio pod, kako tvrde, suspenzijom koju vuče iz Slovenije, ali od toga, makar za sada, nema ništa.

- Nikada takav zahtev nismo dobili, a niko nam se nije ni žalio. Nemamo prijavu protiv Marka Nikolića - rekao je za Bulatović za Žurnal.

On je objasnio da je pre nego što je izdata Nikoliću dozvola za rad, provereno da li je pod nekom suspenzijom i utvrđeno je da nije.

- Trenerska organizacija je u obavezi da proveri diplomu, zatim da li su treneri pod kaznom i svu neophodnu dokumentaciju za rad. Tek posle toga oni mogu da nam upute zahtev za izdavanje dozvole za rad, koju Superliga izdaje trenerima. Ukoliko je dokumentacija dobijena od trenerske organizacije uredna, mi smo dužni da izdamo dozvolu za rad - objasnio je Vladimir Bulatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 6 godina

Opet Terza pokusava nesto na kvarno, bitno je da se ne prica o losoj igri Zvezde.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija