• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.05.2017

19:54

NIKOLIĆ LJUT NA SUDIJE: Ne znam zašto sam isključen! Moramo da budemo spremni na sve!

Partizan

NIKOLIĆ LJUT NA SUDIJE: Ne znam zašto sam isključen! Moramo da budemo spremni na sve!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da je njegov tim danas "više nego zasluženo" pobedio Voždovac u Superligi Srbije (2:1) i ocenio da će poslednja dva kola biti jako teška za njegov tim

 

- Više nego zaslužena pobeda Partizana. Mnogo nervoze je bilo u prvom poluvremenu, uopšte na terenu. Primili smo gol iz, čini mi se, jedinog udarca ka našoj mreži. Čestitam igračima na fantastičnom mentalitetu, a čestitam i Voždovcu koji se fantastično branio ovde. Možda je mala zamerka za realizaciju, jer smo promašili veliki broj prilika, pogotovo u drugom poluvremenu - rekao je Nikolić novinarima posle meča. 

On je morao da istakne pomoć navijača, koji su ispred stadiona pevali i bodrili fudbalere.

- Zahvaljujem publici koja je došla ispred stadiona, čula se unutra i zaista nam je značio svaki glas - dodao je on.

Partizan je posle preokreta pobedio Voždovac sa 2:1, pošto je na poluvremenu gubio sa 1:0.ž

- Sada smo videli koliko će biti teško u poslednja dva kola. Sada smo videli kakvi nas izazovi očekuju u poslednja dva kola i eventualnog osvajanja titule, kome još nismo ni blizu, ja bih rekao - rekao je Nikolić.

On je posle novinarskog pitanja kazao da misli na izazove sveukupno, a ne samo van terena.

- Mislim na sve izazove ukupno. Vidimo koliko je danas utakmica bila teška, a sigurno će naredne dve biti još teže, pogotovo ova u Nišu, sa više aspekata - rekao je Nikolić.

Trener Partizana je isključen u 62. minutu na intervenciju četvrtog sudije.

- Bio je jedan rutinski prigovor. Iskreno, ne znam ni tačno šta sam rekao. Mislim da nisam ni opsovao. Komunikacija je bila sa četvrtim sudijom, a ne sa glavnim. Oni nekad uzimaju tu ingerenciju na sebe da donose takve odluke. Ponavaljam, veliki su izazovi ispred nas, treba biti spreman na sve - rekao je Nikolić.

Partizan će u Nišu biti bez Bojana Ostojića, koji je dobio žuti karton. Novinari su trenera pitali da li će njegovo isključenje imati uticaja na utakmicu protiv Radničkog.

- Na šta da utiče? Možda da oduzmu Partizanu bodove zbog toga? Ne znam. Ne znam ni kada će se sastajati ta komisija, ne verujem da će biti pre ove sledeće utakmice. A iskreno, ne vidim ni jedan razlog za to isključenje. Nije to ni tema. Treba čestitati igračima, oni su došli na dva koraka do titule, oni neka budu tema - rekao je Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko pfc

pre 6 godina

Kako su mocno odigrali,presing u drugom poluvremenu dugo nisam Video u nasoj ligi.Potez sa Leonardom vrhunski ubedjen sam da bi mu sudija dao zuti da nije potrcao pri izlasku zuti ko vrata sudija sve vreme pored njega i gleda ga lepo se vidi na snimku karton za Ostojica smesan pomocnik na pola metra ne vidi faul, a glavni na 5-10 m vidi faul.Ofsajd Djurdjevica sta reci, penal na Tawambi ko vrata,dovoljno je reci Dusan Mrakic+Zvezdan Terzic+Bozo Raosavljevic=Crvena Zvezda, FSS i sudiska organizacija u sluzbi Crvene Zvezde. Bravo za moj Partizan i samo jako i u Nisu.

ukakansi

pre 6 godina

Kada si pušten iz ustanove , darko pfc ????? Nisi izlečen , već samo zalečen . Vraćaj se brzo u ustanovu , nisi redovno uzimao terapiju !!!!

Darko pfc

pre 6 godina

Neznam sta si ti gledao i dali se uopste razumes u fudbal.Po tvom pisanju bih rekao da tvoj IQ ne zadovoljava Kriteriume zivota. Zato samo opusteno, ipak nedelja je dan da napunis baterije za nove gluposti.Ziv mi bio.

skrozukakan

pre 6 godina

Gde završi školu ??? NE ZNAM se piše odvojeno, reč KRITERIJUM se piše sa J , a ti ako znaš značenje reči IQ , svaka ti čast !!!!!

Darko pfc

pre 6 godina

Posto ne znas ali hoces da saznas IQ znaci koeficjent iteligencije ucitelju. Moze da se pogresi jedno slovo ali imena rodjace uvek se pisu velikim (pocetno)u tvom slucajem je malo.

AcaPrca

pre 6 godina

Da nije bilo tih sudija pukli bi ko bugarska skupstina!Sramite se!

NekoIzMase

pre 6 godina

Prelaz iz 2 u 1, Vozdovac najboljeg strelca Drazica i jos dvojicu standardnih odmara, dosao je uvek isti scenario sa izjednacujucim golom u prvim minutima nastavka, lazni tandem daje golove, lazna serija traje, lazno isklucenje \nElmera koji ce truckanjem o tome usmeriti pricu na to iskljucenje a namestaljka ce se zaboraviti jos veceras, Elmer bez trofeja ce osvojiti svoj prvu laznu titulu,dakle prva pa lazna. Stolica od sramote nije smeo ni izjavu da da. I kada saberete sve, uspesno odradili zadatak koji u zatupljenoj Srbiji prolaz\n

Amater

pre 6 godina

KAKO ISKLJUCEN TRENER MOZE DA VODI TIM SA TRIBINE?

Darko pfc

pre 6 godina

Prvo nije dobio direkten crveni od glavnog sudije. Drugo niko pa ni 4sudija meca nije zahtevao da se posalje u svlacionicu. Trece zahtev je bio da se izbaci sa klupe sto je Mare i ucinio. Cetvrto pitaj Terzica ili Raosavljevic za pravila. Peto pogledaj emisiju broj 138kod velikog navijaca Zvezde i koji mnogo zna vise od svih romika koji se ovde javljaju,negovo Ime je Dejan Andjus. Pozdrav za tebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija