• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2017

00:22

PARTIZAN SAD UDARIO PO ZVEZDI: O nama govore tri derbija! Ne mešetarimo, ne krademo, ne varamo - nismo isti!

Partizan

PARTIZAN SAD UDARIO PO ZVEZDI: O nama govore tri derbija! Ne mešetarimo, ne krademo, ne varamo - nismo isti!

Podeli vest

Rat saopštenjima "večitih" rivala ne jenjava. Crvena zvezda je još jednom otpužila Partizan da joj uz saglasnost FSS otima titulu, pa su se u istom maniru oglasili i iz Humske 1

Ovog puta crno-beli podsećaju komšije na sve situacije u kojima smatraju da su bili oštećeni ove sezone u Superligi. Takođe, ističu kao se saopštenje Zvezde puno kleveta i uvreda, da im nije potrebna pomoć FSS, te da Zvezda saopštenjima vrši protisak na  predsednika FSS, posebno pred utamicu sa Radničkim iz Niša.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- S obzirom na izuzetno nizak nivo poslednjeg saopštenja rukovodstva Crvene zvezde, koje vrvi od kleveta, insinuacija i uvreda, najradije se ne bismo oglašavali, ali zbog javnosti i istine radi moramo.

- Sve što je FK Partizan uradio u ovom prvenstvu, uradio je igrama na fudbalskom terenu. Sve su to učinili naši igrači i stručni štab na čelu sa g. Markom Nikolićem. Za Partizan igraju samo igrači koji su registrovani i koji su u sastavu fudbalskog tima, niko drugi. Nazvati to lopovlukom, kao što stoji u više saopštenja Crvene zvezda je nedostojno i predstavlja "presnu laž”.

- Partizan prijateljske utakmice igra isključivo u pripremnom periodu, kao i u pauzi prvenstva, a sve druge utakmice odigrane u okviru Super lige Srbije su takmičarske.

- O vrednosti fudbalskog kluba Partizan i igračkoj dominaciji najbolje govore rezultati tri derbi utakmice sa Crvenom zvezdom u kojima je naš fudbalski rival uzeo od mogućih devet samo jedan bod i to golom posle gol-auta.

- Čak ni posle tog gola iz gol-auta na utakmici koju je sudio Majo Vujović, kojeg bije glas da je zvezdin navijač, mi iz Partizana to nismo nazvali lopovlukom, već „teškom materijalnom greškom” tog istog sudije i njegovog pomoćnog sudije, već znamenitog Srđana Obradovića.

- Kao što nikakvog lopovluka od strane Partizana nije bilo, tako nije moglo biti ni bilo kakve „saglasnosti” za taj „lopovluk” od strane FSS,  niti može biti reči o bilo kakvim „dvostrukim aršinima” fudbalskog saveza niti njegovih rukovodilaca.


IZ ZVEZDE PONOVO GRME: Lopovluk Partizana uz saglasnost FSS! Upozoravali su nas pre 6 meseci na ovaj scenario!
 

- Takođe je opšte poznato da se na gotovo svim funkcijama u fudbalskoj organizaciji, po njihovom vlastitom priznanju nalaze zvezdaši, čime se g. Dušan Mrakić javno hvali. Partizanu ne treba bilo čija i bilo kakva vansportska i vanfudbalska pomoć, ni sad, ni u budućnosti.

- FK Partizan su organi FSS potrebni da omoguće i zaštite regularnost takmičenja u koju smo i do sada, ne baš bez izvesnih sumnji, verovali.

- Nije nam nejasno da su poslednja saopštenja iz FK Crvena zvezda upravo vršenje žestokog pritiska na ukupnu fudbalsku organizaciju, pa i na predsednika FSS u cilju da se regularnost u završnici prvenstva grubo krši u korist Crvene zvezde. To se posebno čini pred utakmicu 36. kola SLS Radnički Niš - Partizan.

- Ako je već  nekom smetalo mirno praćenje utakmice Partizanovih navijača u 35. kolu SLS protiv ekipe Voždovca van stadiona Partizana, pitamo se kako to da mu se dopada protesna šetnja Zvezdinih navijača ulicama Beograda?

 Mi nikada nismo pokušali da se takmičimo sa ljudima koji su, kao što je opšte poznato, ogrezli  u raznim vansportskim radnjama, navodi se u saopštenju Partizana

- Karakteristično je da nijedno saopštenje FK Crvena zvezda uopšte ne pominje kvalitet fudbalske igre, fudbalski teren, a ni rezultate u derbijima koji su za njih katastrofalni. Sva saopštenja odreda su usmerena na ono što se dešava van sporta  i na to i samo na to su naši konkurenti koncentrisani. I to jasno govori o čemu se radi. Ima u tim izjavama i zvaničnim saopštenjima svega i svačega, ali ni reči o fudbalu.

- Sva ta saopštenja su samo pokušaj da se svi svrstamo u koš u kojem smo svi isti, u kojem svi nešto mešetarimo, krademo, varamo - nismo isti!

- Partizanovi fudbaleri su sve postigli i uradili svojom igrom, a niko iz Partizana, niti je bilo šta nameštao, niti ima veze sa bilo kakvim nameštanjima, kladionicama, "prelazima”. Mi nikada nismo pokušali da se takmičimo sa ljudima koji su, kao što je opšte poznato, ogrezli  u raznim vansportskim radnjama.

- Znali smo i znamo da na tom polju nemamo šta da tražimo i da moramo da se koncentrišemo na ono što jedino i najbolje znamo - sport. I to je i samo to u našoj fudbalskoj igri urodilo plodom, te smo uvereni da će tako i ostati", navodi se u saopštenju Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 6 godina

I ovi su mufljuzi,ali Terza je olimpijski sampion.Skrece temu, sa svoje nesposobnosti, na polje rivaliteta. Racuna da ce navijaci,braneci Zvezdu, postedeti njega. Posto on nije previse bistar,to ga je naucio, mnogo jaci igrac - Covic.\n

INDIJA PAKISTAN

pre 6 godina

Tri derbija u kojim, od cega: u prvom evertonu zbog nesportskog ponasanja nije dodeljen 2. zuti karton u drugom gde su postigli gol rukom i u trecem gde leonardu nije dodeljen direktan crveni karton zbog namernog i vrlo bezobraznog udaranja Frimponga i drugi zuti takodje evertonu i to takodje zbog nesportskog ponasanja

ziki

pre 6 godina

Druze tvoj komentar ama bas apsolutno odgovara tvom navedenom imenu gore. Ti si jedan od onih maloumnih kojima Terza lako manipulise svojim saopstenjima. Pokusaj malo da razmislis svojom glavom bice ti potrebno kroz zivot. Pozz za tebe.

Miki

pre 6 godina

Niko ne pominje da li se Terzicu okoncao sudski postupak ili je zastareo ?\n

oko

pre 6 godina

Od ljudi koji su sami sebi demolirali prostorije,da bi naplatili osiguranje,a onda optuživali navijače Partizana da su to uradili,može se sve očekivati.Dugi niz godina rade mnoge kriminalne stvari i država na to žmuri.Ukrali su pehar finalnoj utakmici,ima i video snimak i ništa.Pre dvadesetak dana su na zvaničnoj utakmici upli na južnu tribinu,sa zvezdunim obeležljima da izazovu incident.Unose pištolje i upucavaju se na zvaničnim utakmicama,spremni su na sve da bi prekinuli prvenstvo i da Partizan ne bi igrao kvalifikacije za LŠ.Po sistemu,ako ne mogu ja ,nećeš ni ti.Treba biti mnogo oprezan!!!!

Vladimir Grobar

pre 6 godina

Preskocio si faul nad golmanom. Ne smijes preskakati, moras kao papagaj ponavljati sve sto Terza kaze.

Dr

pre 6 godina

Nicemu ovo prepucavanje ne resava nista i pored toga sto sam navijac Partizana mislim da su obe ekipe su za srpsku ligu .

Dr

pre 6 godina

Pogresio si , hteo si da kazes da je Partizan veliko zlo jer svi znaju odakle Partizan potice. Sram vas bilo " FRANJE "

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija