• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

15.05.2017

11:56

PARTIZAN PISAO UEFA: Pošaljite predstavnike u Niš na utakmicu sa Radničkim!

Partizan

PARTIZAN PISAO UEFA: Pošaljite predstavnike u Niš na utakmicu sa Radničkim!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan uputio je pismo Evropskoj kuću fudbala (UEFA), a traži da pošalje predstavnika kao neutralnog posmatrača na predstojećem meču koji crno-beli igraju u sredu od 19.00 časova u Nišu protiv Radničkog

Već nedeljama traje rat saopštenjima Zvezde i Partizana u kojima jedni druge optužuju za pritiske, ucene, mešetarenja, lopovluke i druge nečasne radnje, kako bi došli do titule šampiona Srbije.

Zbog svega pomenutog, kako prenosi B92, Partizan želi da meču na “Čairu” prisustvuje čovek iz Evropske kuće fudbala. Veruju da bi tako bili osigurani svi uslovi za regularnu utakmicu.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa tri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. Crno-beli su neporaženi u poslednjih 36 utakmica. 


PARTIZAN SAD UDARIO PO ZVEZDI: O nama govore tri derbija! Ne mešetarimo, ne krademo, ne varamo - nismo isti!


IZ ZVEZDE PONOVO GRME: Lopovluk Partizana uz saglasnost FSS! Upozoravali su nas pre 6 meseci na ovaj scenario!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 6 godina

Brava za Partizan.Jos jedan dokaz da igraju casno i posteno! Mnogi klubovi bi trebali na njih da se ugledaju jer dokazuju kako bi trebao da izgleda pravi sampion.Viteski na terenu viteski van njega! JOS JEDNOM BRAVO!

ni slike ni tona

pre 6 godina

Cist udar mafije na posten i fin rad FSS, Kokeze, Tonceva i Terzica. Oni su nas ponos i dika. Pa sta ako sudije masu nepostojeci opsajd od 7 metara na Marakani.Pa ako se zale zbog 7 metara treba ih izbaciti iz lige. I ne samo to. Treba zabraniti snimanje utakmica jer postenima ne trebaju kamere.Gledaoce smo vec izbacili.Kakva je to Srbija kad ne veruje doktoru Terzicu, Pa ko moze da da bolju dijagnozu od doktora. Sa doktorom u Evropu a ne sa ovima koji zovu Evropu u Srbiju. Sta ce oni u Srbiji kad je kod nas sve posteno?

Barba

pre 6 godina

Trebalo je odavno. Čak i zatražiti analizu svih Zvezdinih utakmice ove sezone.

Axax

pre 6 godina

NEMANJA\nNosiš tako lepo Srpsko ime, a navijas za hrvatski nogometnim klub partizan. Šta je problem u tvom mentalnom sklopu. Nemogu da shvatim samo dve vrste ljudi. Prve kojima je musko dupe sladje od ženskog menjanja i druge koji pokraj Srpske Crvene Zvezde navijaju za hrvatski partizan. \n

gago m

pre 6 godina

Турски коњаниче из Србије,са тако лепим "српским" именом и шиптарским мозгом,могао би мало на посматрање у какву специјалну болницу ... Завидна хуља измисли,глупсон поверује а ретард шири лаж!Препознај се који си од њих тројице ...

slavoljub

pre 6 godina

Partizan izgleda ne moze da namesti utakmicu protiv Radnickog pa pozivaju boga oca da ih spase. Sada je i UEFA dobra

gago m

pre 6 godina

"Partizan izgleda ne moze da namesti utakmicu protiv Radnickog pa pozivaju boga oca da ih spase. Sada je i UEFA dobra" - Ни ти сам не знаш шта си желело написати а да си написао глупост коју не Терзић не би потврдио,то је сигурно!

Nikola

pre 6 godina

Nemanja, nemaš pojma koliko si u pravu... Brava, ili još bolje KATANAC!!!n

NOVY

pre 6 godina

to nije ISTINA (kunem se da sam neutralan ali volim tu zarazu) PARTIZAN je trenutno najjaci i nemoze se sada nesto kalkulisati sa renomeom jednog postenogh kluba !!!!

Goran

pre 6 godina

Kako ja vidim,mnogima trebaju posmatraci.Tu ne ubrajam sportiste iako uprave uporno pokusavaju da ih zavade sa drugima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija