• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2017

16:17

(FOTO) I ONI ĆE DA SLAVE TITULU! Božinov vođa navijača među bivšim igračima!

Partizan

(FOTO) I ONI ĆE DA SLAVE TITULU! Božinov vođa navijača među bivšim igračima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nalaze se nadomak osvajanja šampionske titule, a podršku crno-belima pred odlučujući duel protiv Mladosti iz Lučana dali su i bivši igrači

Najglasniji je naravno Valeri Božinov, koji je zimus napustio klub iz Humske i otišao u Kinu.

- Želeo sam da ovaj dan dočekam i budem sa vama, nažalost mi se želja nije skroz ispunila...ali me ništa neće sprečiti da večeras mentalno i svim srcem budem uz vas. Želim vam puno sreće i verujem u vas! Volim vas. Partizan šampion - napisao je Božinov na Instagramu.

 

 

Njegov sunarodnik Ivan Bandalovski, takođe sa velikim nestrpljenjem čeka titulu.

TITULA TITULA SLAVIĆE SE TITULA, PARTIZAN JE ŠAMPION, PEVA CELA SRBIJA!!! Večeras je zadnji korak. Slaviće se 27 tiutula. Zauvek sa vama - euforičan je Bugarin.

printscreen

Abubakar Oumaru, koji je tokom karijere nosio dresove i Zvezde i Partizana, očekuje da će pehar završiti u Humskoj.

Ajmo svi da slavimo. Danas svi na stadion Partizana. Danas zajedno kao jedan. Titula je naša - poručio je Oumaru.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja voli PARTIZAN

pre 6 godina

A na primeru legende Oumarua se vidi sta je Partizan a sta je zvezda. Za zvezdu je igrao samo za novac bez osecanja a za Partizan iz ljubavi. E zato je Partizan postao sampion jer za svakog svog igraca on je svetinja cak i kada odu iz njega.Puno srece Bozinovu i Bandalovskom u daljoj karijeri I ajmo sada svi TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17