• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

24.05.2017

09:17

PEKOVIĆ DIGAO RUKE OD PARTIZANA!? Crno-beli ostaju bez predsednika!

Partizan

PEKOVIĆ DIGAO RUKE OD PARTIZANA!? Crno-beli ostaju bez predsednika!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan uskoro će morati da potraži novog predsednika, pošto je Nikola Peković poručio saradnicima da ga više nema nameru da se bavi vođenjem crno-belih

 

 

Nikola Peković se još od mečeva Lige šampiona više ne pojavljuje u klubu, a pre nekoliko dana je potpredsedniku Milanu Iskrinu saopštio da više neće da se bavi Partizanom, saznaje Kurir.

- Peković vreme provodi u Crnoj Gori i na Zlatiboru, a u Humskoj nije viđen još od mečeva Lige šampiona. On želi da se posveti drugim obavezama i klub mu uopšte nije prioritet, a o tome je obavestio i Iskrina - rekao je izvor Kurira.

Pošto crno-beli i dalje muku muče sa finansijama, ponovo je aktuelna priča da bi mogli da se na kraju sezone fuzionišu sa Dinamikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 6 godina

Konacno. Covek je unistio Partizan , a ne pomogao. Daleko mu lepa kuca. Odlican kosarkas, ali kao predsednig, izgubljen u svemiru.

Nikola pfc

pre 6 godina

Koliko god si nas zaduzio kao igrac i koliko si dao klubu koji te je stvorio, toliko si nas razocarao kao predsednik. Prvo si se na dzukacki nacin prihvatio funkcije, uz obavezu da bukvalno oteras nasu legendu koji te je stvorio GOSPODINA VUJOSEVICA BOGA, a onda si na sve moguce nacine pokusavao da kupis KK Partizan na ime otkupa duga. Ni dinara nisi ulozio u Partizan a nisi ni doveo negog iy amerike kao sto su to radili Danilovic i Divac. To sto imas 100 miliona u dzepu te ne cini velikim covekom. Veliki si bio kad si bio igrac i kad ti je Partizan bio odskocna daska da dodjes do tih para i imena. Sve najlepse ti zelimo, ali sto dalje od SVETINJE KK PARTIZAN. Sve sto je lose kad-tad se pokaze.

AS

pre 6 godina

ČOVEKU SAMO DAJ VELIKI NOVAC I SAM ĆE POKAZATI I KAKAV JE ČOVEK I KOLIKO JE PAMETAN.

Darko pfc

pre 6 godina

Sta da ocekujes od Crnogorca ima i Onih Casnih i postenih ali jako malo.Dule svaka ti je bila na mesto,ogresili smo se mnogo,dao si Kk Partizanu mnogo izgubio zdravlje, a cena svega toga je ova situacija.Bice nas maler jos dugo.

Rade

pre 6 godina

Jedini spas za KK Partizan je Zarko Zecevic da se u Partizan vrate D. Kicanovic, D. Vujosevic da dodje Grbovic i Praja iako je bio u CZ ipak je on GROBAR u dusi da se ukljuce i Zeljko Obradovic, Sale Djordjevic da se pozove i Divac, pa Zarko Paspalj, pa Krstic, Rebraca ima ih jos, a gospodin Zarko Zecevic da bude komandant crno belog broda.

jupiter

pre 6 godina

Hahahaha....kako ce se zvati? Dinamicni Partizan???

Jovan

pre 6 godina

Pametan covek. Shvatio je s kakvim ljudima ima posla i odlazi da bi sacuvao obraz!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija