• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.05.2017

07:00

CRNO-BELIMA PRETI 'KATANAC'! Todorić: Bez sponzora možemo da stavimo ključ u bravu!

Partizan

CRNO-BELIMA PRETI 'KATANAC'! Todorić: Bez sponzora možemo da stavimo ključ u bravu!

Podeli vest

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić istakao je da je u klubu finansijska situacija i dalje veoma teška, i da se crno-belima ne piše dobro

Crno-beli trenutno dele prvo mesto u domaćem šampionatu sa Zvezdom, a kako se sezona bliži kraju, sve više se priča o narednoj.

- Da se ne lažemo, finansijska situacija je veoma loša. Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i "Telekomom", nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata - istakao je za Večernje novosti Dragan Todorić.

On je istakao da je klub u kontaktu sa rukovodstvom kompanija koje sponzorišu crno-bele.

- Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju sponzorskih ugovora. Sešćemo da razgovaramo kada se završi sezona, pa ćemo videti šta će se desiti - rekao je funkcioner crno-belih.

On je demantovao da će predsednik Nikola Peković napustiti klub.

To nije tačno. Svako može da piše šta hoće, ali u tome nema istine - poručio je Todorić i isti odgovor dao i na pitanje da li ima istine da je u planu fuzija sa KK Dinamik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u magnovenju

pre 6 godina

Ne treba se nervirati. Platiće Telekom.

plava cigra

pre 6 godina

kk partizan ne treba da brine za opstanak jer ima ,,starijeg,, i imucnijeg brata fk Partizan koj ce uveren sam da pritekne u pomoc mladjem ali uspesnijem bratu u osvajanju domacih i evropskih trofeja.Zato apelujem na upravu fk da sto pre pomognu kk jer bi bilo greh i sramota da takav gigant propadne.sportski pozdrav velikog i starog partizanovca.

Darko

pre 6 godina

Pa i vreme vam je da kupite katanac i nemoj da zaboraviti zadnji koj izadje da ugasi svetlo jer ste upropastili mnogo klubova i dok vam se davalo kapom i sakom radiliste sta ste hteli e pa bato doslo je vreme za naplatu

gago m

pre 6 godina

Darko - Полако с тим катанцима... Има у Србији један клуб много задуженији од КК Партизан и одавно је требао бити закатанчен (и клуб и његов директор,аболирани са много крив. пријава!) па ништа!Само по реду ...

ćela

pre 6 godina

Pa ti gago , sve bre znaš !!!! Samo ne znaš za koji klub navijaš ???? Da li je to jsd kk prošlost, ili hdz "svetla" budućnost ?? Ono isti ih napravio , mislim njofra , pa je tebi i tvojim dećkima svejedno. Kažeš neko aboliran , misliš na đuru mutavog ili na koferče ???? Sačekaj malo i ne đipaj mnogo , jer sve će doći na naplatu , kao što vidiš sledi vam lokot !!!!

gago m

pre 6 godina

А знаш ли ти како ти се клуб зове ха,ха,ха Не знаш,сугурно!Имате више имена,адреса ... али и лажова!

Amater

pre 6 godina

ZBOG VAS SU STAVLJENI KATANCI NA MNOGO KLUBOVA TAKO DA JE PO PRAVDI BOGA DOSAO RED I NA VAS.U KOSARCI VLADA MAFIJA KAO I U FUDBALU I ZBOG TOGA DRZAVA TREBA DA SE SKLONI OD VAS A U SLUCAJU NEKOG USPEHA TREBA VAS NAGRADITI KAO STO JE SVUDA PO SVETU.

lale

pre 6 godina

Pa ko ce dati Pekovicu novac.Nisu ga postavili da pomogne klubu nego ako moze nesto da se uzme.Muzli su dosta.Vratite klub beogradu i navijacima Partizana.Sklonite lopove koji su umislili da su bogom dani.

Guest

pre 6 godina

Na semafor,operi neku šoferšajbnu pa zaradi...opet kuknjava i plač

gago m

pre 6 godina

Да ниси шта погрешио,зна се ко на семафору пере шајбе а то сигурно нису ови које прозиваш ха,ха,ха

ne nije pogresio

pre 6 godina

vremena se menjaju ... nikako da to shvatite...

gago m

pre 6 godina

"Guest" je pogrešio - Ta vremena se nikada neće promeniti jer se oduvek znalo ko se retko kupa,skuplja otpad,krade kokoši,pljuje one koji drugačije misle,"visi" po semaforima i prosi dinar ... a kad ih pričepiš,jauču na sav glas kao da ih kolješ ha,ha,ha

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija