• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

27.05.2017

12:38

NIJE JOŠ OTIŠAO, A RAZMIŠLJA O POVRATKU! Milenković: Zbog derbija ću se vratiti u Partizan!

Partizan

NIJE JOŠ OTIŠAO, A RAZMIŠLJA O POVRATKU! Milenković: Zbog derbija ću se vratiti u Partizan!

Podeli vest

Defanzivacu Partizana Nikoli Milenkoviću meč protiv Zvezde u finalu Kupa Srbije biće poslednji u dresu Partizana, jer će karijeru nastaviti u Fiorentini

Ali, veruje da mu ovo neće biti poslednji večiti derbi u  karijeri.

- Ne daj Bože da mi je ovo poslednji derbi! Voleo bih da se vratim jednog dana u Partizan i ponovo budem učesnik večite smotre. Ima li šta lepše? Takva atmosfera može da se doživi samo u Srbiji -  rekao je Milenković, a preneo Sportski žurnal. 

Milenković je još pre potpisivanja ugovora sa klubom iz Firence izrazio želju da osvoji duplu krunu.

I crveno-beli imaju dobre skakače, ali podsetio bih, u poslednjem derbiju Partizan je dao dva gola iz prekida, Nikola Milenković, defanzivac Partizana

- Kada je obelodanjen transfer u Fiorentinu rekao sam da imam veliku želju da se oprostim sa duplom krunom. Nema sumnje, komšije će da budu silno motivisane, ali ništa manje ni mi. Moramo da se odužimo navijačima, još više napunimo samopouzdanjem pred Evropu. Zar mislite da je dupla kruna mala stvar, dodao je Milenković.

Milenković nema dilemu odakle preti najveća opasnost. 

- Cenim Boaćija, nije džaba prošao Juventusovu školu. Dobro se kreće, ali uz koncentraciju golmana i poslednje linije svaki napadač je zaustavljiv. Tu je i Plavšić, hitar, brz, znamo se iz reprezentacije. Crvena zvezda ima dobre pojedince.

Prekidu su crno-bela specijalnost.

- Tu smo jači. Prekidi su izuzetno važan segment u današnjem fudbalu. I crveno-beli imaju dobre skakače, ali podsetio bih u poslednjem derbiju Partizan je dao dva gola iz prekida. Pa, prosudite.

Ako dođe do penala...

- Šutirao bih. Mada, sudeći po treninzima nisam neki penaldžija - isken je defanzivac crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija