• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

31.05.2017

12:31

IVICA ILIEV ZA INFORMER: Nadam se da će Marko Nikolić ostati u Partizanu!

Partizan

IVICA ILIEV ZA INFORMER: Nadam se da će Marko Nikolić ostati u Partizanu!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je za Informer da se nada da će trener Marko Nikolić ostati u klubu i da neće prihvatiti ponudu mađarskog Videotona

Vicešampion Mađarske je poslao basnoslovnu ponudu treneru Partizana Nikoliću i izazvao pometnju među "grobarima", koji nisu mogli ni da naslute u danima velike radosti da bi klub već za koji dan mogao da ostane bez šefa struke koji je doveo tim do duple krune.

Nikolić je osvojio duplu krunu i normalno je da mu skače cena i da ga žele mnogi klubovi. Ipak, ja se nadam da će on da ostane u Partizanu i da odradi ugovor do kraja. A verujem da bi i ostali u klubu to voleli - rekao je Ivica Iliev za Informer.

Videoton je u poslednjem kolu ostao bez titule prvaka Mađarske i odmah je krenuo u rekonstrukciju tima da bi naredne sezone osvojio tron. Trener Marko Nikolić je kamen temeljac u planovima mađarskog kluba...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 6 godina

Gospodo iz Partizana povecajte coveku primanja pa ce sigurno da ostane! Placate one brazilce a iskreno ne zasluzuju tolika primanja e pa gospodo ako hocete dobrog trenera i coveka i TATU za CZ odresite kesu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija