• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2017

16:45

PARTIZAN ŽALI ZA NIKOLIĆEM: Marko, hvala za sve i srećno!

Partizan

PARTIZAN ŽALI ZA NIKOLIĆEM: Marko, hvala za sve i srećno!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan potvrdio da je Marko Nikolić napustio crno-bele, a u saopštenju dostavljenom medijima se zahvalio na svemu što je ovaj stručnjak uradio klub

Šok i neverica u Humskoj! Samo nekoliko dana pošto je sa crno-belima osvojio duplu krunu, Marko Nikolić je odlučio da godinu dana pre isteka ugovora napusti klub i prihvati unosnu ponudu mađarskog Videotona.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Partizan sa žaljenjem obaveštava javnost da je trener prvog tima FK Partizan, Marko Nikolić, danas podneo neopozivu ostavku.

U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom FK Partizan, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom.

Marko Nikolić se zahvalio Upravi kluba na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena.

MARKO NIKOLIĆ OTIŠAO IZ PARTIZANA! Dobio od Videotona 800.000 evra po sezoni!

Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Superlige i Kupa Srbije.

Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj Partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti.

FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju.

Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice - zaključuje se u saopštenju kluba iz Humske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja VOLI PARTIZAN

pre 6 godina

Marko hvala i srecno.Nije bitno ko ce da dodje bitno je da pod njegovom palicom Partizan nastavi da tambura komsinicu malu!

Goran

pre 6 godina

Ta kako je ti zoves komsinica mala ima isto titula kao i vi+jos jednu titulu prvaka Republike Srbije,vise kupova,superkupova,kupova prvoligasa,interkontinentalnih i Evropskih trofeja,medjunarodnih turnira,pobeda u derbijima,vise datih i manje primljenih golova u derbijima,vise pobeda kuci i u gostima u derbijima,vise legendi,vise navijaca,veci stadion hahaha...Ostacete bre zauvek komsija mali zapamti to!!!

moma

pre 6 godina

Ona je mala po manirima i poštenju,po kriminalcima koji je vode,po rezultatima je svakako veća od Partizana.

dragan

pre 6 godina

ugovori, koji ce vam moj ugovori kad ne znace nista i kad se ne postuju. sve je divlje, prvenstvo, sudije, ugovori sa igracima ma sve bre. kriminal sto ga nema nigde.\n

prosta matematika

pre 6 godina

Ugovori se mogu raskidati ali onaj ko raskida trpi posledice. Kad trener da ostavku onda raskida ugovor na svoju štetu, a kad klub otpusti trenera onda klub raskida ugovor na štetu kluba. To su dve različite stvari. Štetu uvek trpi onaj ko raskida, mada je u Markovom slučaju finansijska dobit od ugovora sa Videotonom daleko veća nego šteta od raskida sa Partizanom, pa se čoveku apsolutno isplati.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija