• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2017

12:25

VAZURINA RAČUNICA: Dug je i dalje 15 miliona, ali ne moramo nikoga da prodajemo!

Partizan

VAZURINA RAČUNICA: Dug je i dalje 15 miliona, ali ne moramo nikoga da prodajemo!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da crno-beli duguju 15 miliona evra, ali je istakao i da će klub pokušati da zadrži sve igrače, uključujući i Leonarda

Partizan je, može se reći, pomalo iznenađujuće osvojio duplu krunu, pretekavši u finišu prvenstva Crvenu zvezdu, a potom i finalu Kupa pobedivši upravo najvećeg rivala (1:0).

Crno-beli se sada spremaju za kvalifikacije za Ligu šampiona, a glavno pitanje je hoće li najbolji igrači ostati u Humskoj.

Probaćemo nemoguće - da zadržimo Leonarda. Na dobrom smo putu. Ono što je sigurno je da će Partizan imati novca da mirno prođe kvalifikacije za evropska takmičenja. Ako se kvalifikujemo, onda ćemo videti šta i kako, sve u u dogovoru sa trenerom i sportskim direktorom - istakao je Vazura za klupsku televiziju.

Partizan ulazi finansijski stabilan u prelazni rok, ne mora da prodaje nikoga, osim ako ne dođe ponuda za nekog igrača

Miloš Vazura, generalni direktor

Partizan je zimus prodao Nikolu Milenkovića FIorentini za oko pet miliona evra, i to je stabilizovalo finansije kluba iz Humske.

U julu nam stiže prvi deo novca od prodaje Milenkovića. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da će uprava redano raditi da sačuvao ovaj šampionski tim. Niko od momaka koji su izneli teret prvenstva nije na prodaju. Ja malo i nerviram menadžere kad im kažem da niko nije na prodaju. Partizan ulazi finansijski stabilan u prelazni rok, ne mora da prodaje nikoga, osim ako ne dođe ponuda za nekog igrača o čemu ćemo se dogovarati sa sportskim sektorom - istakao je čelnik šampiona.

On je otkrio i da su crno-beli izgubili spor od kiparskog Apolona, jer je Sud za sportsku arbitražu (CAS), deoneo odluku da Partizan mora da plati dva i pomiliona evra.

- Partizan posluje dobro, plate se redovno isplaćuju zaposlenima, a dugovi su na istom nivou zbog tužbe koju smo izgubili u vezi sa Andrijom Živkovićem. Dug je sad 15.000.000 evra. Uspeli smo da ga smanjimo, međutim, ponovo je podignut na tu sumu usled tužbe koji smo izgubili - zaključio je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abc

pre 6 godina

Racunica je prosta toliko I'ma u igracima, spozorima I takmicenju ali pazi da se ne prevaris kao komsinica.

moma

pre 6 godina

Znači ne moramo nikoga da prodamo,ako ne stigne neka ponuda,prevedeno sa srpskog na jasno,nikakvih ponuda i nema.Kako ćemo pojačati ugovore najboljima ako je dug 15 mil. eura?Ovo od Milenkovića je za pola sezone.Ne razumem ove ekonomiste,Vazuru,Terzića ideš u kupovinu, a duguješ i Bogu i ljudima i to zoveš stabilno poslovanje.Čak sam došao i do zaključka da permanentni lažov Terzić u stvari ne laže.Može čovek slobodno da potpiše da je dug Zvezde 25 mil. eura,da ,ali nije rekao da su to obaveze koje dospevaju za ovu obračunsku godinu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija