• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2017

21:58

MIROSLAV ĐUKIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN! Crno-beli idu u Španiju po novog trenera!

Partizan

MIROSLAV ĐUKIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN! Crno-beli idu u Španiju po novog trenera!

Podeli vest

Prvi kandidat za novog trenera Partizana je Miroslav Đukić, nekadašnji igrač, ali i trener crno-belih!

Kontakt je uspostavljen! Dve strane su već počele pregovore, a možda i najvažniji deo razgovora je obavljen. Nastavak će da usledi tokom petka, prenosi Mozzartsport. Ako Đukić pristane, srpski šampion će dobiti trenera top klase. 

Đukić je slobodan trener pošto mu je nedavno istekao ugovor sa Al Šababom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Od tada se pominjao kao moguća opcija za trenera Olimpijakosa.

Ilija Stolica je bio jedan od favorita za naslednika Marka Nikolića, ali je zapelo u pregovorima. Takođe, želja čalnika kluba je bio i Aleksandar Stanojević, koji međutim ne želi da se vraća u Srbiju. Jedna od opcija je i Vlada Ivić koji je napustio PAOK.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
limi

pre 6 godina

Djukic nikada nije bio igrac pfc nego samo trener i to medju boljim. U Srbiji je igrao za dva kluba,maticni Macvu i Rad\n

NIKOLA

pre 6 godina

u Partizanu šta god dohvate uspeju da uniste.I LAVOR BI POKVARILI.KAKAV BRE DJUKIC,VRACAJ NIKOLICA JER ON NAS JE IZVUKAO IZ JADA

Nemanja VOLI PARTIZAN

pre 6 godina

Kada je trenirao Partizan igrao se veoma efikasan fudbal. U medjuvremenu covek je trinirao i Valensiju. PUN POGODAK BI BIO NJEGOV DOLAZAK.

Bane

pre 6 godina

Ubedljivo najbolji trener kojeg je Partizan imao u zadnjih 30-tak godina.

Dusko Krtola

pre 6 godina

Nazalost,nema od toga ni mojega,sto bi rekao moj deda.

plava cigra

pre 6 godina

dusko krtola,na tvoju zalost a na nasu radost Djukic Miroslav je novi-stari trener fk PARTIZAN!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija