• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2017

15:29

POČELI IZBORI U PARTIZANU! Crno-beli biraju novu Skupštinu i Upravni odbor!

Partizan

POČELI IZBORI U PARTIZANU! Crno-beli biraju novu Skupštinu i Upravni odbor!

Podeli vest

Zaposleni i redovni članovi FK Partizan sa plaćenom članarinom za 2017. godinu mogu da podnesu pisane kandidature klupskoj izbornoj komisiji

Upravni odbor FK Partizan je, na sednici, održanoj 31. maja 2017. godina, na osnovu člana 93. Statuta FK Partizan, jednoglasno doneo odluku o održavanju vanrednih izbora za sve organe u FK Partizan u narednom petogodišnjem mandatu.

U skladu sa članom 30. Statuta FK Partizan, izabrani su, pored delegiranog i člana po položaju, izborni članovi klupske izborne komisije, na plenarnim sednicama Veća zaposlenih i Veća redovnih članova FK Partizan, održanim 2. i 5. juna 2017. godine.

Klupskoj izbornoj komisiji su pristigli predlozi delegiranih predstavnika u Skupštini FK Partizan od strane Počasnog predsednika FK Partizan i Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Predsednik FK Partizan ima čast i zadovoljstvo da, u skladu sa članovima 18, 30, 35, 37. i 38. Statuta FK Partizan, raspiše poziv svim zaposlenima u Klubu i svim redovnim članovima FK Partizan sa uredno plaćenom članarinom za 2017. godinu za dostavljanje kandidatura za izbor u Skupštinu FK Partizan.

Zaposleni i redovni članovi FK Partizan sa uredno plaćenom članarinom za 2017. godinu podnose pisane kandidature Klupskoj izbornoj komisiji.

Kandidatura, na osnovu pravilnika o izborima FK Partizan, obavezno sadrži:

1. Ime i prezime kandidata

2. Kategoriju kandidature (zaposleni ili redovni član),

3. Mesto prebivališta i jedinstveni matični broj građana,

4. Izjavu o kandidaturi,

5. Kratku biografiju i motivaciono obrazloženje kandidature.

Rok za podnošenje kandidature je 15. jun 2017. godine.

Nakon isteka roka, klupska izborna komisija, od pristiglih kandidatura, na svojoj plenarnoj sednici, na osnovu člana 93. Statuta FK Partizan i Pravilnika o izborima FK Partizan, utvrđuje listu od 7 kandidata iz reda zaposlenih i 22 kandidata iz reda redovnih članova FK Partizan i obaveštava izabrane kandidate o mestu, vremenu i dnevnom redu održavanja Konstitutivne i Izborne skupštine FK Partizan, zakazane za 23. jun 2017. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

S obzirom da jugoslavija vise ne postoji a ako Bog da i nece nikada vise,bilo bi vec vreme da se iz naziva Partizana izbaci taj pridev.Neka bude ustvari ono sto jeste SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN.Ako vec hocete i neki atribut,neka onda bude narodno sportsko drustvo ili tome slicno.Ovo sada izgleda kao kad bi smo rekli Knezevina ili kraljevina Srbija a da to nije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija