• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.06.2017

00:16

DŽIKIĆ BAŠ BESAN: Dešavalo se nešto na terenu, nevezano za igrače! Sudije? Ne, ne daj bože!

Partizan

DŽIKIĆ BAŠ BESAN: Dešavalo se nešto na terenu, nevezano za igrače! Sudije? Ne, ne daj bože!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Džikić bio je nezadovoljan igrom svog tima u porazu protiv FMP-a (96:91), ali je istakao i da su mu smetale neke druge stvari na terenu, nevezano za igrače

- Sad nemamo kud, moramo da pobedimo dva puta i to je to. E sad, ne očekujem da bude lako. Stvarno ne očekujem da bude lako. Šta je - tu je, ne može išta da se promeni. Spremimo glave za borbu i to je to - rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

Druga utakmica polufinalne serije između Partizana i FMP-a igraće se u petak od 21.00 u Železniku.

Partizan je na svom terenu izgubio od FMP-a sa 96:91 u prvoj utakmici polufinalne serije Super lige. 
Džikić je naveo da je njegova ekipa promašila previše slobodnih bacanja i nije dobro skakala.

- Bez toga nismo mogli da potrčimo, a to je značajan deo igre protiv FMP-a. Neke stvari koje su se dešavale na terenu nevezano za igrače mi stvarno nisu jasne. Ne znam šta je cilj. Stvarno, u pojedinim momentima bilo je apsurdno. Ali, treba da rešimo neke stvari na terenu, pa će valjda i te neke druge stvari da budu drugačije - kazao je Džikić.

Upitan na šta konktetno misli, odnosno da li misli na suđenje, Džikić je odgovorio:

- Ne, ne daj bože!

Partizan je u trećoj četvrtini primio 31 poen.

- Nije mi se svidela treća četvrtina. Nisu problem poeni, nego način na koji smo ih primili. Skok - faul, skok – faul, skok u napadu. Ako hoćeš da igraš za titulu, moraš da igraš čvršće. Mi znamo da oni neće da se sklone sami - rekao je Džikić.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je njegova ekipa saterana uz zid.

- Saterani smo uz zid i moramo da reagujemo u Železniku kako bismo obezbedili treću utakmicu. Moramo da pojačamo, više da se trči. Oni su mladi momci, željni borbe i moramo da se suprostavimo tome - rekao je Veličković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 6 godina

Džikiću,da li ti nekad pročitaš svoje izjave?Evidentno je da ono što kažeš posle utakmice niko ne razume.Sve me više ubeđuješ da si loš trener koji nema osećaja za ovu igru i nikoga ničemu ne zne da nauči i svaki potez je katastrofa.Prvo,loša selekcija sportski neinteligentnih igrača,zatim bukvalno ni jedan igrač pod tvojim vođstvom nije napredovao,čak naprotiv i oni koji su nešto obećavali više nema šta da traže u vrhunskoj košarci.Sticajem okolnosti ti proigra Pot,a ti ga zalepiš za klupu.Onaj nesrećni Koprivica na jednoj utakmici pokaže da nije totalni balvan(a i od takvih je Dule pravio odlične centre),na sledećoj ni sekund u igri.Tanasković na dve utakmice pokaže da zaslužuje da više igra i onda ga nigde nema,iako više nije toliko mlad(skoro 20 god.).Svaku utakmicu puštaš da se protivnik razigra i napravi razliku i onda spasavaj se ko može,tajm aut nečemu služi i uzima se i u prvom minutu ako se stvari ne odvijaju kako je planirano.Ti ne vršiš izmene već to sami igrači traže.Nedisciplina u igri je nedopustiva,ako već nedostaje talenta ona mora biti vrhunska.Od Ratkovice me boli glava,a Vrabac koji jedino nešto može da pruži u odbrani ne igra kada treba agresivnošću stizati rezultat.Za Partizan navijam 58 godina,pamtim i kada je ispao iz Prve lige,ali i tada je bolje igrao nego ovi sada.Uostalom uspeo si da rasteraš najodanije navijače i igraš pred praznom halom.Finale sanjaj,sanjaj ,jer ćeš ga samo u snu ostvariti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija