• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

10.06.2017

11:22

PANTIĆ SE NE VRAĆA U PARTIZAN! ZA SADA... Danilo: Nismo se dogovorili!

Partizan

PANTIĆ SE NE VRAĆA U PARTIZAN! ZA SADA... Danilo: Nismo se dogovorili!

Podeli vest

Mladi fudbaler Danilo Pantić neće se, kako sada stvari stoje, vratiti u Partizan u letnjem prelaznom roku, iako je pregovarao sa crno-belima

 

Odbegli sin crno-belih, koji je pod ugovorom sa Čelsijem, a poslednje dve sezone je bez ikakvog uspeha proveo u Holandiji, rekao je za Žurnal da se nije dogovorio sa Partizanom. Za sada...

Ne želim da komentarišem priče o povratku u Partizan. Zasad nema dogovora. Ako bude bilo šanse da se vratim - razgovaraćemo - rekao je Pantić za Žurnal.

Ono što zna, moraće 5. jula da se javi na prozivku Čelsija, a gde će dalje, jer teško da će ostati među "plavcima" - ne zna.

Obavezan sam da se 5. jula javim u Čelsi na početak priprema. Videćemo da li će se nešto desiti pre toga - istakao je Danilo Pantić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 6 godina

Da on valja ne bi ga bacali po pozajmicama, bolje da dovedu nekog slicnog Leonardu i Evertonu.

DEliDelzebub

pre 6 godina

Uh,sada mi je lakše!"Putuj Igumane" ili...idi kod DrTerzeDrPerze,on raspolaže državnom kasom

bgcaffe

pre 6 godina

Upravo tako glodari. !!! ZVEZDA je drzavni projekat a nk partizan je jaci od svih i osvaja 8 titula u poslednjih 10 godina !!! Jer moze i protiv Vucica koji nije dao 1.3 miliona drzavnih para za Evropu, mozete i bez politicara , jer Vucelic ( PRESEDNIK) nije covek iz politike , nego je bivsi sportista ( kao klinac igrao klikere i osvojio trece mesto u svojoj zgradi od 4 ucesnika ) i ne osvaja politicke titule nego sportske ! DAkle, sve u svemu , ZVEZDA je drzavni projekat ! TAČKA !

GrobarKosmet

pre 6 godina

Citao si nase komentare, i shvatio si da nisi dobrodosao! Putuj igumanee, ljigo od coveka!

Mrš bre

pre 6 godina

Odbij od svetinje ljigavi! Da te naše oči ne vide više nikad!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija